Webinar

Webinar om Strategisk Happiness

Online Arrangement

Tirsdag d. 25. juni 2013

Kl. 17:00 - 18:00

Fra 0 kr.

 

Beskrivelse

Happiness er i den grad en tendens, der sparker døren ind hos de moderne virksomheder. Og det er der god grund til – forskning fra nogle af verdens mest anerkendte universiteter, Stanford University og Harvard University blandt andet, viser nemlig en direkte sammenhæng mellem din produktivitet og evne til at være kreativ og innovativ – og hvor glad du er. Faktisk, så har glæde en direkte målbar effekt på mange flere parametre end ovenstående: Stanford Universitys forskning dokumenterer, at uanset årsagen til at man er glad, så bliver man mere produktiv, hjælpende, samarbejdsvillig, kreativ, modstandsdygtig, energisk og sundere. Pludselig rimelig interessant for bundlinjen, ikk'?

Få et overblik over happiness-trenden og de seneste globale videnskabelige resultater – inden vi dykker ned i de eksempler og cases der har skabt bundlinje-resultater og ser nærmere på nogen af de tools der allerede nu gør det muligt at arbejde med strategisk happiness individuelt og som virksomhed

 

Takeaways

1.    Præsentation af måder og metoder, hvorpå du effektivt kan omsætte din nye viden om happiness til effektive ledelsesinput.

2.    De seneste tal og beskrivelser af happiness-forskningens effekt på organisationer og ledelsesbegreber.

3.    Skidt fra kanel – hvad virker? Prøv nogle forsøg og mærk selv, hvad der virker.

4.    Cases og hands on-eksempler fra brugen af happiness i ledelse og organisationer fra nogle af verdens mest succesfulde virksomheder.

5.    Forståelse for kort- og langsigtede happiness-tiltag, der kan forbedre din organisation

 

Om oplægsholderen

Mit navn er Louise Opprud Jakobsen - jeg er Innovation Labs International Lead & Product Lead, jeg er ingeniør af baggrund (ikke den alt for kedelige af slagsen synes jeg selv ;) ) Men Business Development Engineer med speciale i Teknologibaseret forretningsudvikling. Jeg har været hos Innovation Lab i snart 4 år, efter jeg kom hjem fra en outing hos Udenrigsministeriets satelit i Silicon Valley, Innovation Center Denmark. De sidste år har jeg lavet alt fra projekter for den danske afdeling af Google, Executive-ture til Silicon Valley, været Co-chair på NEXT og stablet samarbejde med Stanford University på benene omkring strategisk glæde og brugen af det i moderne ledelse.

 

Praktisk Info

Hvor

Webinar/ foran din egen pc'er, tablet, smartphone


Hvornår

Tirsdag d. 25. juni 2013

Kl. 17:00 - 18:00


Pris

Firmamedlem

0 kr.

Medlem af arrangør

0 kr.

Deltager, ikke medlem af IDA

100 kr.

Studerende, ikke medlem af IDA

100 kr.

Ledig

100 kr.

Medlem

100 kr.

Seniormedlem

100 kr.

Studiemedlem

100 kr.

Ingeniør, ej medl. IDA

2.100 kr.

Tilmeldingsfrist

26. juni 2013 - kl. 00:00


Antal pladser

1000


Ledige pladser

950


Arrangementsnr.

301632


Arrangør

IDA Lederforum


 

Sådan deltager du

Når du har tilmeldt dig, får du en bekræftelsesmail herpå. Nederst i denne mail finder du et link til webinaret. Du logger på via dette link og kommer videre til sitet, hvor webinaret vises.
Skriv din e-mail i det blanke felt og tryk Enter. Herefter er du registreret på sitet og vil modtage et link i din indbakke, som linker dig direkte videre til optagelsen.

Download præsentationer
Klik på Filer nederst i venstre hjørne af skærmen, når du har startet webinaret, her kan du downloade de præsentationsfiler som gennemgås.