Webinar

WEBINAR: Vedvarende energi i Danmark

Vedvarende energi

Online Arrangement

Onsdag d. 08. januar 2014

Kl. 16:30 - 17:30

Fra 0 kr.

 

Beskrivelse

Hvorfor ikke nå en 100 % vedvarende energi dækning af Danmarks samlede energiforbrug allerede i 2040, og ikke som regeringen og klimakommissionen uafhængigt af hinanden har sat som målsætning til år 2050? Der ser nemlig ikke ud til at være teknologiske hindringer for at vi allerede kan nå målene år 2040.

 

Under dette webinar vil Jens Bo Holm-Nielsen, som er sektionsleder ved Institut for Energiteknik på Aalborg Universitet’s afdeling i Esbjerg, bl.a. fortælle om det aktuelle energimix fra 2012 som angivet af Energistyrelsen, og give eksempler på fremskrivning herpå 2020-2030-2040. Du vil få eksempler fra vindenergi, bioenergi og solenergi suppleret med andre vedvarende energikilder. Målsætningen vil også blive set i sammenhæng med energieffektivitet og energibesparelse. Jens Bo Holm-Nielsen vil også komme nærmere ind på ”Det sorte får” i energidebatten transportsektoren samt forsøge at besvare spørgsmålet om, hvordan vi får løftet den op og gjort den bæredygtig?

 

Du har mulighed for at deltage med spørgsmål og kommentarer via en chatfunktion.

 

Mødested

Foran din egen computer / tablet.

 

Pris

Deltagelse i arrangementet er gratis for IDA-medlemmer.

Eksterne deltagere: 200 kr.

 

Tilmeldingsfrist

Sidste frist for tilmelding er 07-01-2014.

 

Tilmeldingsprocedure til webinaret

Når du har tilmeldt dig, får du en bekræftelsesmail herpå. Nederst i denne mail finder du et link til webinaret. Du logger på via dette link og kommer videre til sitet, hvor webinaret vises.

 

Skriv din e-mail i det blanke felt og tryk Enten. Herefter er du registreret på sitet og vil modtage et link i din indbakke, som linker dig direkte videre til optagelsen.

 

DOWNLOAD oplægsholdernes præsentationer:
Klik på CONTENT nederst i venstre hjørne af skærmen, når du har startet webinaret, her kan du downloade de præsentationsfiler som gennemgås.

 

Arrangører

Webinaret er arrangeret af IDA Syd og IDA's resterende regioner.

 

 

 

 

 

Praktisk Info

Hvor

Webinar/ foran din egen pc'er, tablet, smartphone

Foran din egen computer / tablet


Hvornår

Onsdag d. 08. januar 2014

Kl. 16:30 - 17:30


Pris

Ledig

0 kr.

Medlem

0 kr.

Seniormedlem

0 kr.

Studiemedlem

0 kr.

Deltager, ikke medlem af IDA

200 kr.

Studerende, ikke medlem af IDA

200 kr.

Tilmeldingsfrist

07. januar 2014 - kl. 00:00


Antal pladser

1000


Ledige pladser

913


Arrangementsnr.

309257


Arrangør

IDA


Medarrangører

IDA Fyn

IDA København

IDA Nord

IDA Nordsjælland

IDA Sjælland

IDA Syd

IDA Vestjylland

IDA Østjylland

 

Sådan deltager du

Når du har tilmeldt dig, får du en bekræftelsesmail herpå. Nederst i denne mail finder du et link til webinaret. Du logger på via dette link og kommer videre til sitet, hvor webinaret vises.
Skriv din e-mail i det blanke felt og tryk Enter. Herefter er du registreret på sitet og vil modtage et link i din indbakke, som linker dig direkte videre til optagelsen.

Download præsentationer
Klik på Filer nederst i venstre hjørne af skærmen, når du har startet webinaret, her kan du downloade de præsentationsfiler som gennemgås.