Arrangement

Wellness og sauna gus på Hotel Vejle Fjord

Wellness og saunagus i de Termiske Bade på Hotel Vejlefjord

Stouby

Søndag d. 15. juni 2014

Kl. 14:00 - 20:00

Fra 265 kr.

 

Beskrivelse

De Termiske Bade 

Wellness med sanseoplevelser og afslapning i De Termiske Bade - Oplev vandets terapeutiske og velgørende egenskaber

Syv bassiner er bygget af granit i brynet af bøgeskoven. De store flader af natursten former De Termiske Bade med sansebrus, saunaer og dampbade. Hvert bad, hver hule, hvert rum byder på en sanseoplevelse for sig.

Omsorg for detaljer
Intet er tilfældigt i De Termiske Bade. Ned til den mindste detalje er der kælet om indretningen – fra liggestole, der er formet som et nedfaldent blad, til de specialdesignede messinglamper, som med en varm glød lyser op i rummene. 

Inspiration fra de oprindelige kursteder
I det gamle Rom dækkede "Termer" over store bassiner, hvor romerne kom for at bade, dyrke sport og slappe af. Det handlede om at være god ved sig selv og være sammen med andre. Bassinerne var store og havde forskellige temperaturer for at øge velværet og blodgennemstrømningen. Ligesom vi anbefaler i dag, opfordrede man også dengang til at slutte af i det kolde bassin.

Vejle Fjords gusmestre giver dig en totaloplevelse med duft-eventyr samt udrensende og afspændende udfordringer. Du vil gennem saunaens varme og de kolde gys, opleve en dyb afspændende effekt på din muskulatur. De kyndige gusmestre fortæller samtidig om de nøje udvalgte æteriske olier, som indhyller dig i skønne duftnoter.

Saunagus'en øger blodcirkulationen, virker udrensende og påvirker dit kredsløb positivt. Duften og kolde forfriskninger til ganen, vækker alle dine sanser og du mærker en dyb afspænding længe efter.

Vital aftenbuffet indgår som forplejning til arrangementet

 

Praktisk Info

Hvor

Hotel Vejlefjord

Sanatorievej 26

7140 Stouby

De Termiske Bade


Hvornår

Søndag d. 15. juni 2014

Kl. 14:00 - 20:00


Pris

Ledig

265 kr.

Medlem

265 kr.

Seniormedlem

265 kr.

Studiemedlem

265 kr.

Tilmeldingsfrist

09. juni 2014 - kl. 02:00


Antal pladser

40


Ledige pladser

19


Tilvalg

Ledsager

265 kr.

Arrangementsnr.

311114


Arrangør

Trekantafdeling, IDA Syd