Arrangement

"West Side Story" i Malmö Operaen med indledende middag

West Side Story - Et brag af en Musical markerer 100 årsdagen for Leonard Bernstein. West Side Story bliver den nye operachef Michael Bojesens første musical i Malmöoperan sammen den danske stjerneressigør Casper Holten.

Malmö

Søndag d. 09. september 2018

Kl. 13:30 - 19:00

Fra 775 kr.

 

Beskrivelse

Det bliver friskt, frækt og fuldt af energi når Malmö Opera præsenterer en af de største, stærkeste og mest elskede musicals i musicalhistorien West Side Story, skrevet af musicalkoryfæerne Leonard Bernstein og Stephen Sondheim. Scenen er sat; to rivaliserende ungdomsbander huserer i New Yorks gader. Omdrejningspunktet er kærlighedshistorien mellem Tony og Maria, der elsker hinanden på tværs af etnicitet og ondt blod – en kærlighed der får fatale følger.

West Side Story er en moderne og modig fortolkning af den klassiske love story mellem Romeo og Julie. Musicalen byder på en række af forrygende tidløse sange som Maria, America, Tonight, Something’s coming og I feel pretty.

Middagen inden forestillingen
Inden forestillingen kl. 16 mødes vi i Malmö Opera Grill kl. 13:30 ,hvor vi – ud over et glas hvid/boblevin til start - skal nyde en 3-retters menu og kaffe. Yderligere drikkevarer inkl. svenskvand på bordet er for egen regning.
Husk at Operaen og Grillen er kontantløs.
Billetterne - Midtparket rk. 10 til 11 - vil blive udleveret under middagen.

Arrangør: Henrik Nielsen /IDA Kulturforum 40 50 41 54
Tilmeldingen er bindende efter deadline.

Til malmøoperaen
Tag f.eks. toget til Malmö Central og nyd turen gennem de hyggelige pladser og gågader til Operaen. Skulle vejret blive dårligt, kan I stå af på den ny flotte station, Triangeln - der ligger kun 10 min.'s gang fra Operaen. Det billigste er at købe en familiebillet (max 2 voksne og 2 børn) til knap 300 kr. fra Kbh. til Malmö (tur-retur inden for samme døgn). På
www.malmoopera.se  kan I se et kort med Operaens beliggenhed.

Parkering finns bakom stora scen mot avgift vardagar 9-21. Vit zone afgiftsfri lørdag og søndag. Hvis man parkerer i grøn zone, så det gratis om søndagen.

 

Praktisk Info

Hvor

Malmö Opera

Östra Rönneholmsvägen 20

200 10 Malmö

Malmö Operagrilll. Indgang direkte fra pladsen. Ikke gennem Operaen!


Hvornår

Søndag d. 09. september 2018

Kl. 13:30 - 19:00


Pris

Ledig

775 kr.

Medlem

775 kr.

Seniormedlem

775 kr.

Studiemedlem

775 kr.

Tilmeldingsfrist

05. juli 2018 - kl. 12:00


Antal pladser

30


Ledige pladser

0


Tilvalg

Ledsager

775 kr.

Arrangementsnr.

326704


Arrangør

KulturForum, IDA København