Arrangement

ZUMBA på Klitgaarden

Aalborg SV

Lørdag d. 16. marts 2013

Kl. 11:00 - 13:00

Fra 0 kr.

 

Beskrivelse


Smag på sjov motion.

Zumba er sjovt; musikken er latinamerikanske rytmer – du kan slet ikke stå stille. Zumba er en effektiv træning af kroppen, og du får samtidigt forbrændt en masse kalorier. Kunne du tænke dig at prøve dancefitness på en sjov og effektiv måde? Så kom med os til en spændende undervisning af en certificeret Zumba instruktør. Det er så simpelt, du behøver ikke være god til at danse, alle kan være med!

Vi mødes kl. 11 ved Klitgaarden Dance´s hovedindgang. Derefter starter vi med en kort instruktion om Zumba, hvor deltagerne lærer den latinamerikanske dans lidt at kende. 

Det bliver ca. halvanden times dans med et par korte pauser, hvis der er behov.

IDA sørger for forplejning i form af kaffe, en flaske vand samt et 1 stk. frugt til hver deltager. Efter 1,5 times motion, hygger vi os med en sandwich samt lidt sodvand.

Mød op i påklædning, du har det godt i, og som ikke strammer de forkerte steder. Lettere løstsiddende tøj som du kan bevæge både arme og ben i, fx. sportstøj. Ang. sko, anbefales kondisko eller indendørssko. Medbring et håndklæde.

Ved tilmeldingen bedes du angive hvilken sandwich du ønsker, der kan vælges mellem kylling/bacon m/creme fraiche dressing, kylling/bacon m/karry dressing, æg/rejer eller skinke/bacon. Der skal vælges 1 sandwich pr. person du deltager med.

Vi glæder os til at se dig på dansegulvet!

Arrangementet er for IDA medlemmer med max. 1 ledsager.

Der er begrænset deltagerantal og tilmeldingen er bindende.

Prisen for at deltage er kr. 35 pr. person.


Husk at tilføje/rette din e-mailadresse på MinSide på ida.dk. E-mail adressen bruger vi til mødebekræftelse, evaluering aflysning og nyhedsbreve.

 

Praktisk Info

Hvor

Klitgaarden DANCE

Sofiendalsvej 77

9200 Aalborg SV


Hvornår

Lørdag d. 16. marts 2013

Kl. 11:00 - 13:00


Pris

Arrangør

0 kr.

Arbejdsledig, medlem

35 kr.

Medlem

35 kr.

Seniormedlem

35 kr.

Studiemedlem

35 kr.

Ledsager til medlem

35 kr.

Tilmeldingsfrist

08. marts 2013 - kl. 00:00


Antal pladser

35


Ledige pladser

35


Arrangementsnr.

996809


Arrangør

Aalborg Afdeling, IDA Nord