Arrangement

8-ugers mindfulness forløb (MBSR) med beviselig effekt

Mere trivsel og mindre stress! Grundet stor interesse vælger Kompetenceforum, IDA Nord igen at sætte trivsel på dagsordenen med et 8-ugers MBSR-mindfulness forløb.

IDA Aalborg, Aalborg

Tirsdag d. 29. september 2020

Kl. 17:00 - 19:30

Fra 3.500 kr.

10 pladser tilbage

Kompetenceforum IDA Nord udbyder igen i samarbejde med ingeniør, stresscoach og MBSR-lærer Tina Christensen, et 8-ugers stressreduktionsforløb med beviselig effekt. I løbet af dette intensive kursusforløb på i alt 27 timer, får du lejlighed til at få stresshåndtering indarbejdet i dit liv med mere trivsel og velvære til følge.

Programmet følger MBSR-principperne (Mindfulness Baseret Stress Reduktion) fra Aarhus og Massachusetts Universitet. Det er din garanti for professionel lærervejledning, da kun lærere uddannet under Aarhus Universitet må anvende den beskyttede titel MBSR.

Kurset består af teoretiske gennemgange og viden om stressfysiologi og stresspsykologi, og hvad stress gør ved os. Du får materiale med udgangspunkt i forskningsbaserede undersøgelser, og du får udleveret øvelser, som du arbejder videre med hjemme. På den måde lærer du at mærke kroppens tilstand og at arbejde med tanker, adfærd og åndedræt for at få ro i kroppen. Der er fokus på at få de gode vaner implementeret i dit liv under forløbet, da det er en af årsagerne til at kurset har en beviselig positiv effekt på trivslen.

Kurset henvender sig til dig, der har mange bolde i luften og ønsker redskaber til at være i pressede situationer med overskud. Til dig der vil leve et liv med mere balance og ro. Og til dig der oplever eller har oplevet stress, angst, tungsind, uro i kroppen, tankemylder og søvnproblemer. Kurset henvender sig også til dig, der arbejder med arbejdsmiljø, da du får grundig viden om, hvordan stress påvirker hjernen og kroppen. Der afholdes gratis intro mandag den 7/9 kl. 17.00 – 18.30 i IDA’s lokaler på Vestre Havnepromenade 9, 9000 Aalborg. Tilmelding er nødvendig. Deltagelse i introen anbefales, selvom du allerede har besluttet dig for at deltage i kurset. Tilmelding til intro her.

Tidligere deltagere siger om kurset:

  • ”Udbyttet har været meget stort for mig. Gode emner, og godt materiale som jeg kan vende tilbage til.”
  • ”Jeg brugerne værktøjerne på jobbet. Jeg lader mig ikke stresse op af deadlines – tager den mere med ro.”
  • ”Materialet er rigtigt godt skrevet, og jeg kan rigtigt godt lide, at der er forskning bag værktøjerne.”
  • ”Flere burde tage et kursus. Jeg har anbefalet det til andre.”
  • ”Jeg holder nu små pauser i løbet af arbejdsdagen. Det giver mig ro og mere arbejdsglæde. Det er gået op for mig, at jeg har drønet af sted fra opgave til møde til opgave … Nu holder jeg en kort pause og trækker vejret. Forskellen er stor.”
  • ”Jeg har fået ro og er begyndt at sove godt igen.”

Pris:

Prisen inkluderer 27 timers undervisning og træning i stressreduktion, mappe med materiale og øvelser (kompendium på 60 sider) og 9 lydfiler. Mange arbejdsgivere betaler for deres ansattes deltagelse. En anden mulighed er at anvende bruttolønordningen på dette kursusforløb, hvis din arbejdsgiver vil tilgodese dette. (hvilket reducerer din pris med ca. det halve).

Mødegange:

8 gange af 2½ timer på følgende datoer: 29/9, 6/10, 20/10, 27/10, 3/11, 10/11, 17/11 og 24/11.

Mødetidspunkt 17.00 – 19.30. Derudover en hel dag den 22/11-2020 fra klokken 9-15.

Aflysning:

Hvis ikke der er min. 5 deltagere tilmeldt den 28. september 2020 klokken 12, aflyses kurset og pengene returneres.

Forplejning:

Kompetenceforum IDA Nord er vært undervejs med en sandwich til hver ordinær kursusgang. Der vil være kaffe, the og vand under kurset. Der er forplejning på dagsarrangementet den 22. november.

Allergier og andet kan meddeles arrangør på msigsgaard@gmail.com

Hvor

IDA Aalborg

Vestre Havnepromenade 9, 3. sal

9000 Aalborg

Lokale: Klitmøller


Hvornår

Tirsdag d. 29. september 2020

Kl. 17:00 - 19:30


Pris

Ledig

3.500 kr.

Studiemedlem

3.500 kr.

Medlem

4.800 kr.

Seniormedlem

4.800 kr.

Deltager, ikke medlem af IDA

6.000 kr.

Studerende, ikke medlem af IDA

6.000 kr.

Tilmeldingsfrist

Mandag d. 28. september 2020

Kl. 12:00


Antal pladser

13


Ledige pladser

10

Tilvalg

Vegetarisk

0 kr.

Arrangementsnr.

337370