Webinar

Advanced Leadership Program - Business Recoded (1)

Nu kan du få den nyeste viden om ledelse direkte fra nogle af verdens førende business schools leveret som virtuel holdundervisning over 5 halvdags moduler. Der er 40% rabat til medlemmer af IDA.

Online kursus via Zoom

Onsdag d. 27. januar 2021

Kl. 08:30 - 13:00

Fra 8.790 kr.

Tilmeldingsfrist 26. januar 2021 - kl. 12:00

”Business Recoded” er et forløb, som får dig til at tænke anderledes og skabe nye muligheder for dig selv og din virksomhed. Du lærer de allernyeste teorier inden for strategi, innovation og lederskab fra verdens mest innovative iværksættere. Og du bliver undervist af bl.a. Global Thought Leader, professor Peter Fisk, som giver dig værktøjer til at tænke fremtidens krav og muligheder ind i dit lederskab. 
  • Du får den nyeste viden om strategi og innovation fra verdens mest innovative ledere
  • Bliv undervist af professor og forfatter til en række bestsellers om innovation, Peter Fisk
  • Få konkrete værktøjer til at accelerere dit lederskab og understøtte innovation

Kursusdatoer: 27-1, 3-2, 10-2, 3-3 + 10-3 - hver gang i tidsrummet fra kl. 08:30-13:00. (Efter tilmeldingsfristen vil du blive tilmeldt de andre kursusdage).

Sprog: Uddannelsen foregår på letforståeligt engelsk og du kommer igennem forløbet til at fokusere på en række vigtige aspekter af hvordan du som leder understøtter vækst og innovation i fremtiden. 

Målgruppe: Ledere, konsulenter og nøglemedarbejdere som ønsker at få inspiration og viden fra nogle af verdens mest innovative iværksættere og ledere. 

Undervisningsform: Uddannelsen afholdes virtuelt over fem halve dage (4.5 time hver gang) over en periode på to måneder. Vi skifter imellem indlæg, cases og praktiske øvelser med en høj grad af interaktion med og mellem deltagerne. Mellem modulerne er der hjemmeopgaver og forløbet afsluttes med en mindre projekt om strategi, forretningsmodeller eller ledelse i egen organisation. Peter Fisk vil være sparringspartner for dig her. Du modtager et certifikat fra European Business Academy efter uddannelse. 

Arrangør: IDA Lederforum i samarbejde med European Business Academy, som står for afviklingen.

Pris:
8.790,- kr. for IDA-medlemmer
14.650 kr. for ikke-medlemmer

Prisen omfatter undervisning, bøger og materialer.

Platform: Den anvendte platformen er Zoom. Det er European Business Forum, som står for selve afviklingen af webinaret og ikke IDA, hvorfor IDA ikke kan stilles til ansvar for teknikken eller kvaliteten. 

Tilmeldingsprocedure:
Når du har tilmeldt dig eventen vil du dagen før hver kursusforløb modtage et link til det kommende online kursusforløb. 

Tilmelding: Er du ikke medlem af IDA? For at kunne tilmelde dig, skal du oprette en brugerprofil. Bemærk, ved oprettelse af en brugerprofil får du adgang til IDA's online tjenester - du bliver ikke medlem af IDA.

Vigtig oplysning vedr. persondata på deltagerlister
Dit navn, titel og firma vil optræde på deltagerlisten til dette arrangement. Deltagerlisten er tilgængelig for arrangøren og de øvrige deltagere på selve arrangementet i form af en fysisk deltagerliste og online deltagerliste. Ved nogle arrangementer udleveres endvidere navneskilt, hvor dit navn, titel og firma fremgår. Hvis du afmelder dig arrangementet, vil dine oplysninger ikke fremgå af deltagerlisten.

Når du er tilmeldt som deltager på dette webinar, vil du også automatisk modtage info om næste webinar indenfor samme fagområde.

Hvor

Online kursus via Zoom

Zoom webinar som afvikles af EBF, og du vil modtage et link og loginkoder dagen før afholdelse


Hvornår

Onsdag d. 27. januar 2021

Kl. 08:30 - 13:00


Pris

Firmamedlem

8.790 kr.

Medlem af arrangør

8.790 kr.

Ledig

8.790 kr.

Medlem

8.790 kr.

Seniormedlem

8.790 kr.

Deltager, ikke medlem af IDA

14.650 kr.

Tilmeldingsfrist

Tirsdag d. 26. januar 2021

Kl. 12:00


Antal pladser

400


Ledige pladser

400

Arrangementsnr.

339012