Arrangement

Aflyst - Between Jobs - Netværksbrunch & Styrketest for erhvervsaktive ingeniører og scient'er

Er du erhvervsaktiv men pt. hjemmegående (ledig, barsel mm.) og kunne du tænke dig mere netværk med ligesindede? Så har du chancen her. Du kan også blive klogere på dine personlige styrker sammen med IDAs karriererådgiver.

EY Huset, Aarhus C

Mandag d. 02. november 2020

Kl. 10:30 - 12:30

Fra 50 kr.

Til denne netværksbrunch får du hjælp til at finde personlige karakteristiske styrker og mulighed for at netværke med andre ingeniører og scient'er, som er between jobs. 

Vi har inviteret Kim Knudsen, karriererådgiver i IDA, til at komme og fortælle lidt om positiv psykologi med særligt fokus på Styrketesten. 

NB. Inden arrangementet skal du tage Styrketesten *

PROGRAM

  • Styrketesten v. Kim Knudsen karriererådgiver i IDA 
  • Netværk & brunch med kaffe/juice
  • Ideer til kommende arrangementer for netværket "Between jobs"

_______________

Om Styrketesten

Styrketesten er et blandt flere værktøjer til at finde ind til ild-sjælen. Hvad får dig til at trives, hvad er dine bæredygtige, psykologiske styrker? Hvad er dine psykologiske værdier?  Indsigten kan bruges i mange sammenhænge, professionelt fx i forbindelse med en jobsamtale, hvor du jo typisk bliver bedt om at fortælle om dig selv. De fleste har ikke de store problemer med at fortælle om, hvem de er fagligt – men hvad med de personlige kompetencer? Lyder det interessant, så tilmeldt, det bliver sjovt, lærerigt og hyggeligt.

*Du bedes downloade dit resultatet og tage det med til arrangementet, da IDA har ikke adgang til dit resultat. Testen er gratis, du skal ikke købe den fulde rapport. Tag testen på dansk.

_______________

NB. No-Show: Ved udeblivelse fra arrangementet eller ved afmeldelse efter den 23.10.2020 opkræves et no-show gebyr på 200kr.

Hvor

EY Huset

Værkmestergade 25, 15. sal

8000 Aarhus C


Hvornår

Mandag d. 02. november 2020

Kl. 10:30 - 12:30


Pris

Ledig

50 kr.

Medlem

50 kr.

Deltager, ikke medlem af IDA

250 kr.

Tilmeldingsfrist

Lørdag d. 31. oktober 2020

Kl. 20:00


Antal pladser

14


Ledige pladser

7

Arrangementsnr.

338024


Arrangør

KompetenceForum, IDA Østjylland


Medarrangører

IDA Østjylland