Arrangement

AFLYST - GTD Fundamentet

GTD Fundamentet lærer dig processerne i GTD. Du får indgående kendskab til teknikkerne i at mestre de 5 trin og får startet skabelonen til dit eget system. Dagen igennem lærer du at anvende teknikkerne på dit eget arbejde og dermed skabes et overblik.

IDA Conference, København V

Tirsdag d. 08. december 2020

Kl. 09:00 - 17:00

4.700 kr.

Få den bedst mulige start med GTD-teknikkerne i dette internationalt roste seminar, som anbefales af over 98% af deltagerne i 2018!

I dette dag seminar lærer du processerne i GTD - du får indgående kendskab til teknikkerne i at mestre workflowet (de 5 trin) og får startet skabelonen til dit eget system eller tilpasset dit eksisterende system, hvis du allerede er GTD’er. Dagen igennem lærer du at anvende teknikkerne på dit eget arbejde og begynder dermed at skabe overblikket.

Som deltager modtager man den nyeste udgave af Getting Things Done®-bogen (på dansk), en opstartsbog til ens eget GTD-system, en arbejdsbog med step-by-step information om, hvordan man kommer videre efter kurset og flere andre ting.

Alt omkring kurset - præsentation, scripts, øvelser og pædagogikken bag, materiale - er udviklet af firmaet bag Getting Things Done® i samarbejde med de bedste i verden til den slags. De fleste deltagere oplever en tydeligt forbedret produktivitet, sænket stress, lavere sygefravær m.m. allerede kort tid efter seminaret [baseret på opfølgende spørgeskemaundersøgelser].

Seminaret leveres af GTDnordic, som eksklusivt repræsenterer GTD® i Danmark. Alle seminarer leveres af Trainere, som er certificerede af David Allen Company.

Der serveres kaffe/te, frugt, frokostbuffet samt eftermiddagskaffe og kage.

Ved tilmelding til arrangementet, giver du samtidig tilladelse til, at din mailadresse udleveres til underviseren. Mailadressen vil kun blive brugt i forbindelse med fremsendelse af kursusmateriale (før og efter kurset).

Hvor

IDA Conference

Kalvebod Brygge 31-33

1780 København V

Lokale 212


Hvornår

Tirsdag d. 08. december 2020

Kl. 09:00 - 17:00


Pris

Ledig

4.700 kr.

Medlem

4.700 kr.

Tilmeldingsfrist

Torsdag d. 03. december 2020

Kl. 23:59


Antal pladser

10


Ledige pladser

9

Arrangementsnr.

338497