Arrangement

AFLYST: Madame Butterfly - Puccinis smukke opera

Madame Butterfly - koncertopsætning af Det Kongelige Teater opføres i Aalborg og vi har fået gode billetter. Inden koncerten skal vi nyde en kop kaffe/the med lidt god kage.

Papegøjehaven, Aalborg

Søndag d. 25. april 2021

Kl. 14:00 - 18:00

Fra 465 kr.

Vi mødes kl.14 i Hubertusstuen i kælderen (Papegøjehaven), hvor vi får serveret kaffe/the med små hindbærsnitter/ nougat brownies.

Kl.15 starter koncerten og vi har gode pladser i blok 1, række 6-8

Længslen efter kærlighed, den blinde selvopofrende kærlighed, ehovet for at tro på sig selv, offervillighed og den ærefulde død. Madame Butterfly, indeholder alt, hvad livet tilbyder os, og Puccinis smukke fortælling bliver således et sindbillede på de mest grundlæggende udfordringer ved at være menneske.

Da den japanske, purunge Cio-Cio San bliver gift med den amerikanske løjtnant B.F. Pinkerton er hun sikker på, at det er den store kærlighed. Derfor er hun heller ikke bekymret, da han rejser hjem til Amerika, for naturligvis vil han vende tilbage til hende. Men Pinkerton har mest af alt set sin japanske brud som et tidsfordriv, og for sent indser han, at det får alvorlige konsekvenser, når man leger med et ungt, følelsesfuldt hjerte.

Dagen efter urpremieren skrev Puccini til en ven, at ”min Butterfly forbliver, hvad den er: den mest følsomme, udtryksfulde opera, jeg har skrevet.” Her opføres den i en koncertversion af Det Kongelige Teater med danske og internationale stjernesolister og korsolister fra Det Kongelige Operakor ledsaget af Det Kongelige Kapel.

Der er ydet tilskud fra IDA til dette sociale arrangement for at stimulere dannelsen af netværk medlemmerne imellem, hvorfor vi altid sidder samlet, hvor det er muligt.

IDA har ingen forsikringer for sådanne arrangementer.

Er der behov for at kontakte arrangøren, kan dette gøres direkte via charlotzen@yahoo.dk eller til HEK@IDA.dk  

Prisen inkluderer billet samt kaffe/the og kage. Det er muligt at tilmelde en ledsager.

Hvor

Papegøjehaven

Europa Plads 2

9000 Aalborg


Hvornår

Søndag d. 25. april 2021

Kl. 14:00 - 18:00


Pris

Ledig

465 kr.

IDA-medlem

465 kr.

Seniormedlem

465 kr.

Studiemedlem

465 kr.

Tilmeldingsfrist

Mandag d. 01. marts 2021

Kl. 23:55


Antal pladser

30


Ledige pladser

18

Tilvalg

Ledsager

465 kr.

Arrangementsnr.

336928