Webinar

Aflyst: STARTUP - Sådan tester du din forretningsidé

Har du en iværksætter gemt i maven? Med et kursus i “Sådan tester du din forretningsidé” kan du lære hvordan du tester din forretningsidé af via kvalitative og kvantitative eksperimenter.

Webinar foran din egen pc, tablet, smartphone

Torsdag d. 07. oktober 2021

Kl. 17:15 - 18:15

Fra 0 kr.

Webinar: Sådan tester du din forretningside

📜 Indhold

På dette live webinar vil du lære hvordan du tester din forretningside via både kvalitative og kvantitative eksperimenter, så du undgår at bruge unødvendig tid og penge på dårlige ideer. Vi arbejder med både digitale og fysiske eksperimentet og du lærer bl.a. hvordan du kan interview din mor uden bias, at opsamle læringer via Value Proposition Canvas, samt hvordan et fake door eksperiment kan vise dig, om der er kunder til din ide. Rigtig god fornøjelse!

🎯 Målgruppe 

Dette kursus er for dig, der har ingen eller begrænset kendskab til startups og entreprenørskab

🤓 Det kan du efter webinaret

Interviewe din egen mor uden bias

Begynde at lave digitale eksperimenter

Bruge Value Proposition Canvas til at opsamle læringer

Teste om din forretningside er god

 📺 Live webinar

Som noget nyt tilbyder IDA Studynow live webinarer. Her får du mulighed for at sidde sammen med en underviser og følge undervisningen live. Fordelen ved dette er bl.a., at du har mulighed for at gå i dialog med underviseren, stille spørgsmål og få vejledning i præcis du skal teste din forretningside

📅 Praktisk information 

Dato: 7 oktober 2021

Tidspunkt: 17.15-18.15

Hvor: Webinaret afvikles via Studynow Zoom og du får tilsendt link forud for webinaret

Deltagelse: For at få adgang til Startups for begyndere, eller vores on-demand videokurser, skal du have en bruger på vores Studynow kursusplatform

👤 Adgang til Studynow

Hvis det er første gang, du skal deltage i et webinar eller kursus gennem vores Studynow kursusplatform, skal du oprette en Studynow bruger på selve kursusplatformen her: https://ida.studynow.dk/users/sign_up.

Husk at du skal hente din rabatkode her i app'en, under “Fordele”. Du sparer 2.499,- ved at være medlem af IDA og får derfor 100 % rabat i hele 2021. 

(Du kan desværre ikke logge ind på Studynow med din IDA bruger - du skal oprette en ny på kursusplatformen).

 Underviser 🧑‍🏫

Jarl Rosenlykke har +10 års erfaring med at bygge digitale produkter og startups. Jarl har bl.a. arbejdet som Head of Product Development i Rainmaking hvor han var med til at lave TheHub, UNDO, Ikea Bootcamp og Boxhub. Herudover har Jarl været Partner i KRING, hvor han var med til at opbygge et Venture Studio, samt tilbragt to år som selvstændig konsulent i Danmark og Schweiz. Jarl er i dag partner i startup-fabrikken Magine og har det daglige ansvar for Studynow, hvor han sidder som CEO.

Dataudveksling mellem IDA og Studynow

Dette webinar er et samarbejde mellem IDA og StudyNow. Deltagerlisten er derfor tilgængelig for begge arrangører. 

Tilmeldingsprocedure: Når du har tilmeldt dig, får du en bekræftelsesmail herpå. Nederst i denne mail finder du et link til webinaret.

Du logger på via dette link og kommer videre til sitet, hvor webinaret vises.

Har du problemer med at logge på, er du velkommen til at kontakte os på webinarsupport@ida.dk
Tjek også vores FAQ site hvor du kan få svar på de oftest stillede spørgsmål i forbindelse med webinarer: FAQ om IDA webinarer

Info om personlige oplysninger: Hvis du gerne vil deltage anonymt, anbefaler vi, at du tilmelder dig en browser i stedet for at bruge Zoom-softwareklienten eller appen, og når Zoom beder dig om at angive dit navn, kan du indtaste "Anon" eller et andet pseudonym. Zoom behandler personlige oplysninger i globale datacentre inklusive USA og behandlingen udføres i henhold til EU Kommissionens standardbestemmelser om databeskyttelse. Beskyttelse af personlige oplysninger. For yderligere detaljer henviser vi til Zoom-privatlivspolitikken tilgængelig her: https://zoom.us/privacy

Det er ikke tilladt at dele hverken zoomlinket eller link til video med andre, eller at optage lyd og billeder af webinaret.

Tilmelding: Er du ikke medlem af IDA? For at kunne tilmelde dig, skal du oprette en brugerprofil. Bemærk, ved oprettelse af en brugerprofil får du adgang til IDA's online tjenester - du bliver ikke medlem af IDA.

Vigtig oplysning vedr. persondata på deltagerlister: Dit navn, titel og firma vil optræde på deltagerlisten til dette arrangement. Deltagerlisten er tilgængelig for arrangøren og de øvrige deltagere på selve arrangementet i form af en online deltagerliste. Ved nogle arrangementer udleveres endvidere navneskilt, hvor dit navn, titel og firma fremgår. Hvis du afmelder dig arrangementet, vil dine oplysninger ikke fremgå af deltagerlisten.

Når du er tilmeldt som deltager på dette webinar, vil du også automatisk modtage info om næste webinar indenfor samme fagområde.

Hvor

Webinar foran din egen pc, tablet, smartphone

Deltag via pc, tablet, smartphone


Hvornår

Torsdag d. 07. oktober 2021

Kl. 17:15 - 18:15


Pris

Studiemedlem

0 kr.

Studerende, ikke medlem af IDA

50 kr.

Ledig

50 kr.

IDA-medlem

100 kr.

Seniormedlem

100 kr.

Ikke IDA-medlem

150 kr.

Tilmeldingsfrist

Onsdag d. 06. oktober 2021

Kl. 23:59


Antal pladser

100


Ledige pladser

88

Arrangementsnr.

341502


Arrangør

Kurser for studerende


Medarrangører

Kurser for studerende