Arrangement

Afprøv din projektledelse i en PC-baseret simulator

Sjov og lærerig aften, hvor du træner din projektledelse i en slags flysimulator. Her kan du træne projektledelse uden at fejl koster penge¸ skaber budgetoverskridelser eller sure miner!

IDA, København V.

Torsdag d. 20. august 2020

Kl. 17:00 - 20:00

Fra 0 kr.

Tilmeldingsfrist 19. august 2020 - kl. 23:59

 

BeskrivelseLink kopieret

Du bliver leder af projektet Go Green og skal sikre fremdriften fra formål til gevinstrealisering. Du kan drøfte dine ledelsesbeslutninger med andre projektledere og reflekter over hvordan du skaber værdi. Samtidig deltager du i en lærerig kollegial kappestrid, om at skabe hurtig fremdrift og størst værdi - du er på 100%. Oplev hvordan dine ledelsesbeslutninger har konsekvenser for projektet og interessenterne.

Tillykke med opgaven som projektleder for projektet: ”Go Green”!

Projektet gennemføres i en international virksomhed, der producerer medicinsk udstyr. En stor del af kunderne stiller krav om, at leverandørerne arbejder aktivt med FN’s verdensmål og lever op til de mål, der er relevante for deres produkter og produktion.
Du har nu ansvaret for at lede projektet, som indebærer ændringer i produkt, produktionsprocesser og markedsføringsstrategi. I projektforløbet skal du lede dit projektteam, håndtere styregruppen og interessenterne i både salg og produktion. Alt sammen med det formål at sikre en effektiv implementering og stor tilfredshed hos interessenterne.

Projektledelsesspillet

Spillet sætter fokus på projektets formål og værdiskabelsen. På din PC eller tablet skal du tage en række ledelsesmæssige beslutninger. Spillet har fokus på at skabe forretningsmæssig effekt gennem 8 trin: Projektets etablering, sikre milepælene og leverancer, sikre nye kompetencer og ny adfærd, den umiddelbare effekt, effekt på mellemlang sigt og effekt på lang sigt.
Under dette forløb skal du vælge forskellige tiltag indenfor de 6 ledelsesretninger, ledelse opad, nedad, udad, indad, fremad og bagud. Ud fra valget af ledelsestiltag vil interessenterne ændre opfattelse af projektet. Spillets interessenter har roller i projektteamet, styregruppen og referencegruppen, samt som medarbejdere i organisationen.

Under workshoppen sidder du i en gruppe, der spiller mod andre grupper. Udviklingen følger vi på storskærm. Undervejs vil vi stoppe op og reflektere over de forskellige gruppers resultater. Spillet er udviklet i et samarbejde mellem John Ryding Olsson og spilfirmaet Actee. Deres læringsspil anvendes i 30 lande og har mere end 250.000 brugere.

Dit udbytte

1. Du får afprøvet dine ledelsesbeslutninger og får drøftet alternative tilgange med kollegaer
2. Spillet giver dig øjeblikkelig feedback på dine beslutninger med hensyn til fremdrift og projektets værdiskabelse
3. Du ser effekten af andres ledelsestiltag både i din gruppe og fra konkurrerende teams
4. Du træner de 6 ledelsesretninger, ledelse opad, nedad, udad, indad, fremad og bagud
5. Spillet gør op med den ensidige fokus på leverancerne og viser veje til gevinstrealisering
6. Du oplever, hvordan et PC-baseret projektledelsesspil kan skabe læring i din organisation

Spil facilitatorer

John Ryding Olsson, ingeniør, HD. Han har siden starten i 1996 og indtil 2015 været partner i Implement Consulting Group. I 2015 etablerede han sitet airbornleadership.com, der formidler viden om projektledelse. Han har været assessor i IPMA på niveau B. Han er forfatter og medforfatter til bøgerne bl.a. Power i projekter og portefølje, Half Double, Projektlederskab – effekt til tiden og Aktiv projektledelse.

Leif Sørensen er CEO i Actee. Leif har en Master fra Aarhus Universitet i Adult Learning and Human Resource development, samt en bachelor fra Syddansk Universitet i Business and leadership. Han er tidligere co-founder og CEO i Relation Technologies. Actees læringsspil anvendes i 30 lande og har mere end 250.000 brugere.

Er du klar til take off? Så tag din PC eller tablet med og tag ledelsen i projektet Go Green!

 

Praktisk InfoLink kopieret

Hvor

IDA

Kalvebod brygge 31-33,

1780 København V.


Hvornår

Torsdag d. 20. august 2020

Kl. 17:00 - 20:00


Pris

Firmamedlem

0 kr.

Medlem af arrangør

0 kr.

Ledig

0 kr.

Medlem

0 kr.

Seniormedlem

0 kr.

Studiemedlem

0 kr.

Studerende, ikke medlem af IDA

50 kr.

Deltager, ikke medlem af IDA

100 kr.

Tilmeldingsfrist

Onsdag d. 19. august 2020

Kl. 23:59


Antal pladser

27


Ledige pladser

0

Arrangementsnr.

336987


Arrangør

IDA Proces


Medarrangører

IDA Lederforum