Arrangement

Allan Olsen

Ekstra billetter med kort frist! Vi har fået lov at reservere 10 ekstra billetter, men der er kort frist, så skynd dig at tilmelde dig, hvis du vil med, når Allan Olsens 40 års jubilæums tour rammer Skråen

Restaurant Sanya, Aalborg

Fredag d. 22. oktober 2021

Kl. 18:00 - 22:00

Fra 425 kr.

Tilmeldingsfrist 13. oktober 2021 - kl. 23:55

Kom med, når Allan Olsen på sin 40 års jubilæums tour rammer Skråen.

I 1981 sad Allan Olsen og legede med tanken: måske man kunne leve af at spille musik? En håbløs tanke medmindre man var både ung og naiv.

Heldigvis var Olsen begge dele, og hér 40 år senere har han aldrig bestilt andet end at skrive sange og spille dem for folk.

Allan Olsen har karrieren igennem stået lidt som en enlig havkat i hyttefadet af danske sangskrivere såvel i form som i indhold. Når man lytter til hans store sangproduktion, kan det næsten virke som om, han konsekvent har skrevet og sunget om alt dét, kollegaerne aldrig synger om.

Hvis det er tilfældet, har det ifølge 40- års-jubilaren dog ikke været tilsigtet:

Jeg har sådan set bare valgt at skrive om ALT, for jeg kan ikke komme i tanke om noget, man ikke kan skrive om. - Fallerede boksere, paranoide frisører, perverse stoddere, tiggere, freaks, og om en ko der hallucinerer. Sådanne sager finder jeg nu en gang sjovere at skrive om, end ’ hende der er gået fra ham’ -banaliteterne...

Det er blevet til i alt 19 pladeudgivelser gennem de første 40 år, hvoraf de fem har vundet Grammy’er / Music Awards.

Vi vil fejre Allan Olsens 40-års jubilæum med en turné ud til landets største spillesteder og koncerthuse, hvor jubilaren vil præsentere et bredt udsnit af sit store bagkatalog.

Før koncerten, som er på Royal Stage i Nordkraft kl. 20.00, mødes vi til spisning på Restaurant Sanya til buffet.

Buffetten består bl.a. sushi, suppe, varme retter, mongolian barbeque, salatbar, frugt, kage, samt kaffe/te/kakao ad libitum

Der er ydet tilskud fra IDA til dette sociale arrangement for at stimulere dannelsen af netværk medlemmerne imellem, hvorfor vi altid sidder samlet, hvor det er muligt.

Arrangementet er for IDA-medlemmer med max 1 ledsager.

Prisen er 425 kr pr person og inkluderer billet, buffet samt en øl/vand eller et glas vin

Hvis der er behov for at kontakte arrangør, kan dette gøres på anbli.ida@gmail.com

Sluttidspunkt er anslået.

Bemærk: Selvom koncerten først er i oktober 2021, har vi deadline for køb af billetter her 19. december 2020. Vi køber kun til dem, der er tilmeldt på det tidspunkt. Så hurtig tilmelding tilrådes.

Corona:

Når du deltager i arrangementet, sørger vi for at følge de gældende regler, som er udstukket af sundhedsmyndighederne. Men da vi deltager som en gruppe, kan du ikke altid forvente, at der er de samme afstandskrav, som hvis man kommer alene. Det betyder, at du måske kommer til at sidde ved siden af nogen, du ikke kender, men kravet om 1 m fra næsetip til næsetip vil så vidt muligt altid blive overholdt mellem dem og dig/jer.

Vi vil altid sørge for, at der er håndsprit til stede.

Du som deltager har selv ansvaret for at medbringe mundbind, hvis påkrævet, samt holde behørig afstand til de øvrige deltagere.

Desuden vil vi bede dig om at give IDA besked, hvis du eller din ledsager efterfølgende får konstateret corona. Så sørger IDA for at give beskedvidere til alle deltagere om, at der har været en corona-smittet til arrangementet uden at navn nævnes. Besked gives via mit.ida.dk/corona

Hvor

Restaurant Sanya

Rendsburggade 18

9000 Aalborg


Hvornår

Fredag d. 22. oktober 2021

Kl. 18:00 - 22:00


Pris

Ledig

425 kr.

IDA-medlem

425 kr.

Seniormedlem

425 kr.

Studiemedlem

425 kr.

Tilmeldingsfrist

Onsdag d. 13. oktober 2021

Kl. 23:55


Antal pladser

38


Ledige pladser

0

Tilvalg

Ledsager

425 kr.

Arrangementsnr.

338725