Webinar

Arbejdsmiljø under Covid II

Pandemien raser med uændret styrke og med nye mutationer. Hvordan klarer vi den, hvad har det betydet for virksomhederne og hvad kan vi gøre?

Webinar foran din egen pc, tablet, smartphone

Mandag d. 01. februar 2021

Kl. 12:00 - 16:30

Gratis

Tilmeldingsfrist 31. januar 2021 - kl. 23:55

I foråret havde vi et arrangement om Corona. Siden er der sket en masse, vaccinationerne er lige kommet, og pandemien raser med uændret styrke og med nye mutationer.
Hvordan klarer vi den, hvad har det betydet for virksomhederne og hvad kan vi gøre? Vi inviterer til et virtuelt arrangement med virksomheden i fokus.

Program:

12:00-12:10: Velkomst, Præsentation af program. IDA Arbejdsmiljø’s bestyrelse

12.10-12.30: Status på pandemien, Henrik Harboe, Seniorrådgiver, JobLife & IDA AM’s bestyrelse
Status på Pandemien, hvor er vi. Vaccinerne og deres mekanisme, mutationerne, smittefaren, hvor er vi nu. Dette punkt vil udvikle sig op til dagen, i skrivende stund ved vi ikke hvordan verden ser ud til den tid. Oplæg fra Henrik Harboe i stil med sidst, men med et perspektiv på konsekvenserne for arbejdsmiljøet.

12.30-13.30:  Erfaringer fra en virksomhed: Lena Bjertrup; Danish Crown; Vice President Food Safety and Quality Pork. 
Hvordan har forløbet været I Danish Crown med smitte, testprogrammer og smitte opsporing. Hvad har virksomheden og medarbejderne lært, og hvordan har man samarbejdet med myndigheder.

13.30-13.30: Pause for afhentning af the/kaffe

13.30-14.00: En BFA’s arbejde med rådgivning og formidling; Sekretariatsleder Henrik Klingenberg. BFA Offentlige virksomheder og administration

14.00-14.30: En BFA’s arbejde med rådgivning og formidling ; HR- og arbejdsmiljøchef Anne Marie Hagelskjær Smit; BAU Jord til Bord
En særlig fortælling om en corona task-force på tværs af fag og institutioner – som et vigtigt instrument til at kunne reagere hurtigt og fagligt korrekt
      
14.30-15.00: Arbejdstilsynet om ny lovgivning og vejledning i forbindelse med forebyggelse af Corona-smitte og om anmeldelse af smitten/sygdom som arbejdsskade: Fuldmægtig Anders Kallfoed, Arbejdstilsynet.

15.00-16.00: Indkomne spørgsmål og mini-indlæg (max 10 min). Fokus på ERFA
.
16:00: Tak for i dag

Spørgsmål eller mini- indlæg (max 10 min) fra deltagerne kan indsendes senest onsdag 27.1 til IDA Arbejdsmiljø att. JUCH@bane.dk

Tilmeldingsprocedure:
Når du har tilmeldt dig, får du en bekræftelsesmail herpå. Nederst i denne mail finder du et link til webinaret. 
Du logger på via dette link og kommer videre til sitet, hvor webinaret vises.

Har du problemer med at logge på, er du velkommen til at kontakte os på webinarsupport@ida.dk
Tjek også vores FAQ site hvor du kan få svar på de oftest stillede spørgsmål i forbindelse med webinarer: FAQ om IDA webinarer

Info om personlige oplysninger: Hvis du gerne vil deltage anonymt, anbefaler vi, at du tilmelder dig en browser i stedet for at bruge Zoom-softwareklienten eller appen, og når Zoom beder dig om at angive dit navn, kan du indtaste "Anon" eller et andet pseudonym. Zoom behandler personlige oplysninger i globale datacentre inklusive USA og behandlingen udføres i henhold til EU Kommissionens standardbestemmelser om databeskyttelse. Beskyttelse af personlige oplysninger. For yderligere detaljer henviser vi til Zoom-privatlivspolitikken tilgængelig her: https://zoom.us/privacy

Arrangør: IDA, Ingeniørforeningen.

Tilmelding: Er du ikke medlem af IDA? For at kunne tilmelde dig, skal du oprette en brugerprofil. Bemærk, ved oprettelse af en brugerprofil får du adgang til IDA's online tjenester - du bliver ikke medlem af IDA.

Vigtig oplysning vedr. persondata på deltagerlister
Dit navn, titel og firma vil optræde på deltagerlisten til dette arrangement. Deltagerlisten er tilgængelig for arrangøren og de øvrige deltagere på selve arrangementet i form af en fysisk deltagerliste og online deltagerliste. Ved nogle arrangementer udleveres endvidere navneskilt, hvor dit navn, titel og firma fremgår. Hvis du afmelder dig arrangementet, vil dine oplysninger ikke fremgå af deltagerlisten.

Når du er tilmeldt som deltager på dette webinar, vil du også automatisk modtage info om næste webinar indenfor samme fagområde.l du også automatisk modtage info om næste webinar indenfor samme fagområde.

Hvor

Webinar foran din egen pc, tablet, smartphone


Hvornår

Mandag d. 01. februar 2021

Kl. 12:00 - 16:30


Pris

Deltager, ikke medlem af IDA

0 kr.

Studerende, ikke medlem af IDA

0 kr.

Firmamedlem

0 kr.

Medlem af arrangør

0 kr.

Ledig

0 kr.

Medlem

0 kr.

Seniormedlem

0 kr.

Studiemedlem

0 kr.

Tilmeldingsfrist

Søndag d. 31. januar 2021

Kl. 23:55


Antal pladser

200


Ledige pladser

158

Arrangementsnr.

338875