Arrangement

Arkitekturens Dag - Gratis biografbilletter til dokumentarfilmen The Human Shelter

Fynske Planlæggere udbyder 20 fribilletter til filmen ”The Human Shelter” på Arkitekturens Dag. De uddeles efter princippet først til mølle

Cafe biografen, Odense C

Mandag d. 01. oktober 2018

Kl. 16:30 - 18:30

Gratis

 

BeskrivelseLink kopieret

Arkitektforeningen Østifterne og Copenhagen Architecture Festival viser i Cafe Biografen dokumentarfilmen The Human Shelter, der havde verdenspræmiere på CAFx i maj 2018.

Hvordan skaber vi mennesker et hjem? Hvad betyder det at føle sig hjemme for os? Og for vores relation til andre mennesker?

Boris Benjamin Bertrams film The Human Shelter viser menneskers måder at indrette sig på i 9 forskellige lande. Det er en ekspeditionsrejse rundt på fire kontinenter. En eksistentiel film om, hvordan vi mennesker konstruerer og italesætter fortællinger om vores hjem.

Filmen bevæger sig ud i de globale yderpunkter, i brændpunkterne, hvor vi mennesker oplever de største udfordringer i forhold til klimaforandringer, urbanisering, humanitære katastrofer, migration og globalisering.

Hvordan skaber mennesker et hjem her?

- I en flygtningelejr, få kilometer udenfor Mosul? Eller i en slumby på vandet i Lagos? Eller for den sags skyld i et træhus i toppen af et træ i Uganda? Den opdagelsesrejsende instruktør besøger også samiske nomader under den arktiske himmelbue og en lejlighed på bare seks kvadratmeter i Tokyo. En smeltende gletsjer på Island og NASAs Mars habitat på Hawaii i USA.

Inspireret af Jørgen Leths filmpoetik

The Human Shelter består af syv kapitler. Hvert kapitel har et shelter og en menneskelig fortælling om hjem som omdrejningspunkt. Hver og en af disse er med til at sætte gang i publikums egne tanker om, hvad hjem betyder for os.

Filmen har engelske undertekster. Se traileren her: https://vimeo.com/275253763

 

Praktisk InfoLink kopieret

Hvor

Cafe biografen

Amfipladsen 13

5000 Odense C


Hvornår

Mandag d. 01. oktober 2018

Kl. 16:30 - 18:30


Pris

Deltager, ikke medlem af IDA

0 kr.

Studerende, ikke medlem af IDA

0 kr.

Firmamedlem

0 kr.

Medlem af arrangør

0 kr.

Ledig

0 kr.

Medlem

0 kr.

Seniormedlem

0 kr.

Studiemedlem

0 kr.

Tilmeldingsfrist

Mandag d. 01. oktober 2018

Kl. 16:00


Antal pladser

20


Ledige pladser

12

Arrangementsnr.

328879