Arrangement

Autentisk ledelse – at komme styrket igennem turbulente tider ved at bruge autentisk lederskab

Fra eksportingeniør i Horsens til CEO i bilbranchen i UK – med autentisk ledelse som følgesvend. Hør, hvad Pia har gjort sig af erfaringer undervejs og om fordelene ved at anvende autentisk ledelse.

Messecenter Herning (MCH), Herning

Torsdag d. 07. oktober 2021

Kl. 13:00 - 13:45

Gratis

Under dette oplæg vil Pia Wilkes tage dig med på sin ledelsesrejse op af karrierestigen, hvor hun i dag er topchef i UK. 

Hun vil give dig et indblik i, hvor meget en sponsor eller mentor kan betyde for din udvikling som leder men også komme nærmere ind på, hvilke kompetencer du som leder skal besidde, når de teknologiske fremskridt er flere, hurtigere og mere avancerede end nogensinde før. Sluttelig vil hun også fortælle om styrken og fleksibiliteten ved agile autentiske ledelsesstile, som hun selv har brugt for at få sin organisation igennem turbulente tider. Det er nemlig OK ikke at have alle svarene, så længe du ikke lader dig paralysere.  

Om Pia Wilkes
Pia Wilkes er administrerende direktør i Vehicle Certification Agency (VCA) som er en del af det Britiske Trafikministerium. Hendes karriere i den britiske bilindustri har omfattet stillinger hos virksomheder såsom den store test- og ingeniørkonsulentvirksomhed HORIBA MIRA, Driver and Vehicle Standards Agency (DVSA), Department for Transport (DfT), motor-sportsspecialister Prodrive og bilfirmaet Lotus.

Sponsoreret af IDA Lederforum. Læs mere om netværket her.

__________

Obs. Dette event er en del af Technomania 2021 

Den 6. og 7. oktober 2021 slår IDA dørene op til årets største teknologievent "Technomania", som er en del af hi Tech & Industry Scandinavia i Herning. I det 3.500 m2 store oplevelsesunivers byder IDA dig igen i år på en messeoplevelse langt ud over det sædvanlige. Kom med til to hæsblæsende og intense dage med fokus på, hvordan teknologi understøtter bæredygtig industri, state-of-the-art teknologi og inspirerende talks fra ind- og udland om de nyeste teknologiske trends. 

Se og tilmeld dig alle øvrige talks på programmet her. (Der er begrænset antal pladser, så tilmeld dig de talks, du ikke ønsker at gå glip af. Så er du sikret en plads)

Få gratis billet til hi messen 
Technomania er en del af hi Tech & Industry i Herning. For at deltage på Technomania skal du hente en billet til messen på hi messens hjemmeside.

Brug invitationskoden "Technomania" og kom gratis med

Hent din billet her

Vi glæder os til at se dig!

Markedsføring: Der tages ifm. Technomania video/billeder til markedsføringsformål. Henvendelse vedr. dette kan ske til Anne-Mette Hoff på amh@ida.dk.


Hvor

Messecenter Herning (MCH)

Vardevej 1

7400 Herning

IDA Lead Stage - Hal F


Hvornår

Torsdag d. 07. oktober 2021

Kl. 13:00 - 13:45


Pris

Ikke IDA-medlem

0 kr.

Studerende, ikke medlem af IDA

0 kr.

Medlem af arrangør

0 kr.

Ledig

0 kr.

IDA-medlem

0 kr.

Seniormedlem

0 kr.

Studiemedlem

0 kr.

Tilmeldingsfrist

Torsdag d. 07. oktober 2021

Kl. 12:00


Antal pladser

140


Ledige pladser

88

Arrangementsnr.

339618