Webinar

Avancerede sensorer i samspil med kunstig intelligens

Hvordan kan sensorer og kunstig intelligens forudse forhindringer på en robots rute? Tilmeld dig dette gratis webinar, og lad eksperterne fra Teknologisk Institut give dig et spændende indblik.

Webinar foran din egen pc, tablet, smartphone

Tirsdag d. 24. november 2020

Kl. 13:00 - 15:00

Gratis

I løbet af to timer vil du få et indblik i, hvordan sensorer i samspil med kunstig intelligens gør det muligt at forudse forhindringer på en robots rute. Under en ”hands-on” fremvisning bliver du klogere på, hvordan sensorer og kunstig intelligens, gør det muligt at forudse adfærd og behov ud fra omgivelser.

(enkelte oplæg afholdes på engelsk).

Om oplægsholderne:

Nicolai Anton Lynnerup
Robotingeniør med ph.d. inden for kunstig intelligens og robotteknologi. Konsulent hos Teknologisk Institut og specialist inden for blandt andet computer vision, deep learning og reinforcement learning.

Tsampikos Kounalakis
Robotingeniør og ph.d. i 3D-computervision. Tsampikos er konsulent hos Teknologisk Institut og specialiseret inden for områderne machine learning, deep learning, mobile robotter, computer vision og billedprocessering.

Kasper Camillus Jeppesen
Robotingeniør og konsulent hos Teknologisk Institut med speciale inden for mobile robotter, sensorteknologi, kunstig intelligens og 3D-kortlægning.

Tilmeldingsprocedure:

Når du har tilmeldt dig, får du en bekræftelsesmail herpå. Nederst i denne mail finder du et link til webinaret.
Du logger på via dette link og kommer videre til sitet, hvor webinaret vises.

Har du problemer med at logge på, er du velkommen til at kontakte os på webinarsupport@ida.dk
Tjek også vores FAQ site hvor du kan få svar på de oftest stillede spørgsmål i forbindelse med webinarer: FAQ om IDA webinarer

Info om personlige oplysninger: Hvis du gerne vil deltage anonymt, anbefaler vi, at du tilmelder dig en browser i stedet for at bruge Zoom-softwareklienten eller appen, og når Zoom beder dig om at angive dit navn, kan du indtaste "Anon" eller et andet pseudonym. Zoom behandler personlige oplysninger i globale datacentre inklusive USA og behandlingen udføres i henhold til EU Kommissionens standardbestemmelser om databeskyttelse. Beskyttelse af personlige oplysninger. For yderligere detaljer henviser vi til Zoom-privatlivspolitikken tilgængelig her: https://zoom.us/privacy

Arrangør: IDA, Ingeniørforeningen.

Tilmelding: Er du ikke medlem af IDA? For at kunne tilmelde dig, skal du oprette en brugerprofil. Bemærk, ved oprettelse af en brugerprofil får du adgang til IDA's online tjenester - du bliver ikke medlem af IDA.

Vigtig oplysning vedr. persondata på deltagerlister
Dit navn, titel og firma vil optræde på deltagerlisten til dette arrangement. Deltagerlisten er tilgængelig for arrangøren og de øvrige deltagere på selve arrangementet i form af en fysisk deltagerliste og online deltagerliste. Ved nogle arrangementer udleveres endvidere navneskilt, hvor dit navn, titel og firma fremgår. Hvis du afmelder dig arrangementet, vil dine oplysninger ikke fremgå af deltagerlisten.

Når du er tilmeldt som deltager på dette webinar, vil du også automatisk modtage info om næste webinar indenfor samme fagområde.

Hvor

Webinar foran din egen pc, tablet, smartphone

Deltag via pc, tablet, smartphone


Hvornår

Tirsdag d. 24. november 2020

Kl. 13:00 - 15:00


Pris

Deltager, ikke medlem af IDA

0 kr.

Studerende, ikke medlem af IDA

0 kr.

Firmamedlem

0 kr.

Medlem af arrangør

0 kr.

Ledig

0 kr.

Medlem

0 kr.

Seniormedlem

0 kr.

Studiemedlem

0 kr.

Tilmeldingsfrist

Mandag d. 23. november 2020

Kl. 23:59


Antal pladser

200


Ledige pladser

97

Arrangementsnr.

338397


Arrangør

IDA Mechanical


Medarrangører

Elektroteknisk Gruppe, IDA Syd

Elektroteknisk Gruppe, IDA Østjylland

IDA E

IDA Embedded

IDA Fremtidsteknologi

IDA Operations Management

Kurser for studerende