Arrangement

Bæredygtighed i praksis i byggebranchen

Dette seminar er en praktisk introduktion til nogle af de vigtigste emner som du må forholde dig til indenfor bæredygtigt byggeri. I løbet af dagen vil en række eksperter introducere dig til tre hovedtemaer. Se hvilke nedenfor i teksten.

Execution Excellence, Roskilde

Onsdag d. 23. september 2020

Kl. 09:00 - 16:00

1.495 kr.

Tilmeldingsfrist 22. september 2020 - kl. 23:59

Man kommer ikke udenom at bæredygtighed bliver en nødvendighed, hvis man vil være en relevant spiller i fremtidens byggebranche. Der er dog rigtig mange ting at forholde sig til, og det kan være en kompliceret verden at navigere i. Særligt fordi bæredygtighed ikke er en sort / hvid størrelse og det er ikke nemt at regne ud hvilke af de nye tiltag man skal gribe nu, og hvad der kan vente til om et par år. Det vil vi gerne give dig nogle svar på.

Hvad handler det om?
Dette seminar er en praktisk introduktion til nogle af de vigtigste emner som du må forholde dig til indenfor bæredygtigt byggeri. I løbet af dagen vil en række eksperter introducere dig til tre hovedtemaer: Hvorfor bæredygtighed er vigtigt, hvad man bør fokusere på og hvordan I kan bruge særligt digitale værktøjer til at nå i mål. Derfor vil du blive præsenteret for en række cases og konkrete eksempler på hvad I kan gøre for at få succes.

Hvem er det for? Dette seminar henvender sig til dig der sidder i bestyrelse, direktion eller som på anden måde er involveret i beslutningsprocesserne, og som savner inspiration til og eksempler på hvordan du konkret kan arbejde med bæredygtighed.

Hvad får du ud af det? I løbet af dagen vil du blive klædt på med et sprog omkring bæredygtighed i byggebranchen og konkrete input til hvad netop jeres forretning kan gøre for at nå det næste skridt i en bæredygtig retning.

Seminarerne afholdes følgende dage på disse adresser: 

23. september 2020 i Roskilde - Københavnsvej 299, 4000 Roskilde

24. september 2020 i Aarhus - Agerøvej 49, 8381 Tilst

Der er 15 pladser tilbage i henholdsvis Roskilde den 23. september og Aarhus dagen efter, så skyd dig, hvis du vil med!
IDA Byg medlemmer får en rabat på 50 % - brug koden "ida50" i kommentarfeltet, når du tilmelder dig!


I tilfælde af at Corona-virussen stadig er et problem når vi nærmer os september, vil seminaret blive afholdt som et online webinar.

Prisen for seminaret er 1.495 kr. per person inkl. forplejning og eksklusiv moms. 

IDA Byg er med til at markedsføre disse to seminarer der udbydes af Execucion Excellence.

Hvor

Execution Excellence

Københavnsvej 299

Roskilde


Hvornår

Onsdag d. 23. september 2020

Kl. 09:00 - 16:00


Pris

Medlem

1.495 kr.

Tilmeldingsfrist

Tirsdag d. 22. september 2020

Kl. 23:59


Antal pladser

15


Ledige pladser

15

Arrangementsnr.

337766


Arrangør

IDA Byg