Arrangement

Barselsakademiet: Grafisk facilitering (del 3)

Lær nogle nye skills mens du er på barsel! Dette kursus strækker sig over 3 kursusgange hvor vi kommer i dybden med grafisk facilitering. Du vil lære både brugbare tegneteknikker samt hvordan du bringer dem i spil i dit daglige arbejde.

IDA Conference, København V

Mandag d. 18. november 2019

Kl. 11:00 - 13:00

Fra 270 kr.

 

BeskrivelseLink kopieret

Hvem siger man ikke kan lære nye evner selvom hjernen er optaget af bleer og bøvser? Vi tilbyder nu et kursus til dig der er på barsel, men gerne vil tilegne dig en ny evne.

OBS Dette er del 3 af kurset, og forudsætter at du har deltaget på del 1 og del 2. Tilmeld dig her:

Grafisk facilitering del 1 (Mandag d. 4. november)

Grafisk facilitering del 2 (Mandag d 11. november)

Grafisk facilitering kan hjælpe dig med at kommunikere effektivt såvel som engagere andre i dine projekter og idéer. Dine nye evner vil kunne bruges til at understøtte dit budskab til møder og i præsentationer. Der kræves ingen forudsætninger for at kunne deltage - det er altså helt ok at dine regnefærdigheder pt strækker sig til tændstiksmænd :)

Du får:

- Opbygget en basal tegneteknik (ikoner, mennesker etc.)

- En grafisk værktøjskasse der kan hjælpe dig med at kommunikere til møder og præsentationer

- Konkret øvelse i at facilitere i din arbejdskontekst

- Teknik til at tegne på whiteboard/tavle

I dette kursus går vi i dybden med grafisk facilitering over 3 kursusgange. Du skal altså tilmelde dig alle tre kursusgange for at få det fulde udbytte.

Kurset foregår over 3 mandage, alle gange fra 11-13. Der serveres lette snacks. Kurset bliver tilrettelagt således at der er plads til små afbrydelser fra babyer.

Underviseren er Cecilie Otzen fra Sketchy Banana der er en dygtig underviser i grafisk facilitering. Cecilie har undervist hos flere store virksomheder, og har været længe i branchen. Man kan se noget af hendes arbejde på sketchybanana.dk

#IDABarsel - Fagligt Barselsnetværk 2019/2020
IDA Young Professionals arrangerer et fagligt barselsnetværk. Fokus er faglig udvikling under barsel, så du kan udfordre hjernecellerne og møde ligesindede, selvom du har fået et lille nyt menneske. Arrangementerne er tilrettelagt så alle interesserede er velkomne, men med plads til pylren i krogene og på tidspunkter der tilgodeser mænd og kvinder på barsel. Du kan være med på mailinglisten ved at skrive dig op her: Barselsnetværk Kbh og Barselsnetværk Aarhus. Du er også velkommen til at skrive til os på idayp.barsel@gmail.com eller melde dig ind i facebook-gruppen "Fagligt barselsnetværk for IDA Young Professionals (Kbh)

 

Praktisk InfoLink kopieret

Hvor

IDA Conference

Kalvebod Brygge 31-33

1780 København V


Hvornår

Mandag d. 18. november 2019

Kl. 11:00 - 13:00


Pris

Medlem af arrangør

270 kr.

Ledig

270 kr.

Medlem

300 kr.

Studiemedlem

300 kr.

Studerende, ikke medlem af IDA

500 kr.

Deltager, ikke medlem af IDA

700 kr.

Tilmeldingsfrist

Mandag d. 28. oktober 2019

Kl. 23:55


Antal pladser

15


Ledige pladser

13

Arrangementsnr.

333579