Arrangement

Beton og højhuse: Fordele og udfordringer ved beton i højhuse

Højhusbyggerierne vinder hastigt frem i Danmark. Et højhusbyggeri er dog ikke bare et 5-etagers hus der er kopieret X antal gange ovenpå hinanden. I højhusbyggeri er der en lang række udfordringer vi ikke møder i traditionelt dansk byggeri.

Danmarks Tekniske Universitet, Bygning 116, aud 82, Lyngby

Torsdag d. 07. oktober 2021

Kl. 17:15 - 18:15

Gratis

Tilmeldingsfrist 07. oktober 2021 - kl. 15:15

Højhusbyggerierne vinder hastigt frem i Danmark. Et højhusbyggeri er dog ikke bare et 5-etagers hus der er kopieret X antal gange ovenpå hinanden. I højhusbyggeri er der en lang række udfordringer vi ikke møder i traditionelt dansk byggeri, som eksempelvis brandsikkerhed, installationer, vindlast, lodret transport af personer (elevatorstrategi) og lignende. 

Også på materialesiden er der områder der kræver særlig opmærksomhed. I Danmark bygger vi traditionelt i beton, men det gør man ikke alle andre steder i verdenen. 

På mødet vil Senior Projektchef Kaare K. B. Dahl fra Rambøll gennemgå en række fordele og udfordringer ved brug af beton i højhusbyggerier. Ved gennemgangen trækkes der på erfaringer fra højhusbyggeri i ind- og udland.

Mødet er målrettet studerende og yngre kandidater.

Billedkilde: Rendering: 3xN

Arrangør: Dansk Betonforening - IDA, Ingeniørforeningen.


Tilmelding: Er du ikke medlem af IDA? For at kunne tilmelde dig, skal du oprette en brugerprofil. Bemærk, ved oprettelse af en brugerprofil får du adgang til IDA's online tjenester - du bliver ikke medlem af IDA.

Bliv medlem af Dansk Betonforening, få alle nyhederne og deltag til specialpris på konferencer
Medlemskab af Dansk Betonforening er gratis for IDA-medlemmer (du modtager magasinet BETON 4 gange årligt), tilmeld dig her.

Er du ikke IDA Medlem kan du tegne et gæstemedlemskab via denne formular. Årskontingent er kr. 500,-.

Firmamedlemskab kan tegnes via denne formular. 

Vigtig oplysning vedr. persondata på deltagerlister
Dit navn, titel og firma vil optræde på deltagerlisten til dette arrangement. Deltagerlisten er tilgængelig for arrangøren og de øvrige deltagere på selve arrangementet i form af en fysisk deltagerliste og online deltagerliste. Ved nogle arrangementer udleveres endvidere navneskilt, hvor dit navn, titel og firma fremgår. Hvis du afmelder dig arrangementet, vil dine oplysninger ikke fremgå af deltagerlisten.

Hvor

Danmarks Tekniske Universitet, Bygning 116, aud 82

Bygningstorvet

2800 Lyngby


Hvornår

Torsdag d. 07. oktober 2021

Kl. 17:15 - 18:15


Pris

Ikke IDA-medlem

0 kr.

Studerende, ikke medlem af IDA

0 kr.

Firmamedlem

0 kr.

Ledig

0 kr.

IDA-medlem

0 kr.

Seniormedlem

0 kr.

Studiemedlem

0 kr.

Tilmeldingsfrist

Torsdag d. 07. oktober 2021

Kl. 15:15


Antal pladser

100


Ledige pladser

83

Arrangementsnr.

341046