Kursus

Big Data - get started with Hadoop and Spark - København

Mange virksomheder har et stigende behov for at kunne håndtere store datamængder. Dette kursus introducerer de teknologier, der muliggør moderne skalérbare systemer således, at det bliver muligt at få endnu mere værdi ud af de mange tilgængelige data.

IDA Mødecenter, København V

Fra Mandag d. 09. september 2019

Til Tirsdag d. 10. september 2019

Fra 9.000 kr.

 

BeskrivelseLink kopieret

Big Data - Kom i gang med Hadoop og Spark. Mange virksomheder har et stigende behov for at kunne håndtere store datamængder. Dette kursus introducerer de teknologier, der muliggør moderne skalérbare systemer således, at det bliver muligt at få endnu mere værdi ud af de mange tilgængelige data.
Få mere værdi ud af jeres data. Store mængder af data er tilgængelige for de fleste virksomheder i dag. Data indsamles og lagres, men får først egentlig reel værdi, når de sættes i spil og anvendes i forretningen. Det kan dog være en udfordring at få værdi ud af disse data, idet traditionelle databasesystemer ikke håndterer dette på en hensigtsmæssig måde. Det gør til gengæld moderne skalérbare systemer som Hadoop og Spark. Dette kursus giver den indsigt, der skal til for at komme i gang med at bygge moderne big data applikationer. Kurset lægger vægt på at give deltagerne praktisk erfaring med værktøjerne. I løbet af kurset vil en række teknologier centreret omkring Hadoop og Spark blive introduceret til deltagerne. Kurset er uafhængigt af kommercielle leverandører, men som platform for den praktiske del benyttes Google Cloud Platform. Alle de principper der bliver undervist , er dog gældende for alle cloud-leverandører og for on-premise løsninger.
Kurset er for dig, der vil have viden omkring Big data teknologier. Kurset henvender sig til it-udviklere, analytikere, softwareudviklere, data scientist og andre, der gerne vil have værktøjer til at bygge moderne dataapplikationer og have viden omkring Big Data teknologier. Kurset er rettet mod deltagere med nogen programmeringserfaring, men viden om Hadoop eller Spark er ikke nødvendig, da disse teknologier introduceres undervejs. Kurset vil desuden indeholde en række praktiske øvelser, der giver deltagerne mulighed for at afprøve koncepterne. De fleste øvelser vil være i Python, men fokus vil være på de overordnede koncepter og ikke i detaljer relateret til programmeringssproget, så erfaring med Python er ikke en forudsætning for deltagere, der kender andre programmeringssprog.
Deltagerne vil få en introduktion til den dynamiske verden af big datateknologier.
Deltagerne vil efter kurset have indsigt i forskellene mellem traditionelle databasesystemer og moderne distribuerede systemer.
Deltagerne vil opnå praktisk erfaring med at arbejde med store datamængder.
Deltagerne vil forstå, hvorfor det er udfordrende at designe big data systemer.
Deltagerne vil få en introduktion til, hvordan big data systemer programmeres.
Virksomheden vil få en medarbejder med god forståelse for, hvornår big datateknologier er det rette valg.
Virksomheden vil få en medarbejder, som er i stand til at gå i gang med at opbygge en infrastruktur der understøtter big data.
Virksomheden vil få en medarbejder, der er i stand til at foretage analyser af store datasæt.
Kurset varer 2 dage og følgende emner vil blandt andet blive gennemgået:
Big Data Koncepter
Introduktion til Hadoop og Spark
Ustruktureret data
Lagring og processering af data
Notebooks - et interaktivt miljø til dataanalyse
Distribueret dataprocessering
SparkSQL
Machine learning i stor skala
Big data arkitektur
Data lakes
Indeksering af data
Datastrømme
På kurset vil der indgå en række praktiske øvelser. Der vil være fokus på at give deltagerne de nødvendige redskaber til at komme i gang med moderne distribueret dataprocessering og der vil blive arbejdet med blandt andet Apache Hadoop, Apache Spark og HBase/BitTable. Deltagerne skal medbringe deres egen bærbare computer og skal have en Google-konto eller være villige til at oprette én gratis. Underviser på kurset er Andreas Koch. Andreas har en baggrund som data scientist og har de seneste 6 år arbejdet med at designe og udvikle applikationer baseret på Hadoop og Spark. Andreas arbejder som konsulent og rådgiver virksomheder omkring data science og big data. 

Praktisk InfoLink kopieret

Hvor

IDA Mødecenter

Kalvebod Brygge 31-33

1780 København V


Hvornår

Fra Mandag d. 09. september 2019

Til Tirsdag d. 10. september 2019


Pris

IDA-medlem

9.000 kr.

Ikke IDA-medlem

11.000 kr.

Tilmeldingsfrist

Torsdag d. 05. september 2019

Kl. 23:59


Antal pladser

16


Ledige pladser

11

Arrangementsnr.

330798


Arrangør

IDA Learning