Webinar

Bølgekraft – fremtidens elforsyning? - on demand webinar

Dette on demand webinar er optaget i efteråret 2015 og foregår på svensk. Webinaret varer 1,5 time.

Webinar/ foran din egen pc'er, tablet, smartphone

Lørdag d. 31. december 2016

Kl. 09:00 - 10:30

Fra 0 kr.

Foredrag i Göteborg af SeaBased Lysekil – om et af de mest lovende og interessante bølgekraftanlæg i verden. Hør 2 ansatte ingeniører, Avalon Falcon, Chef for maskin & bearbejdning, samt Ingvar Skog, projektleder, berette om hidtidige udfordringer, løsninger og fremtidsudsigter.

Foredraget blev optaget i forbindelse med det årlige nordiske træf for regionsrådet IDA Nord, bestyrelserne i Tekna samt NiTo fra Oslo og Sveriges Ingeniørerne i Väst (Göteborg) – indledningsvist er det Kari Waldenström, der derfor byder velkommen. Det skal tilføjes, at Sveriges Ingeniørerne endnu ikke er så godt hjemme i brugen af webinarer, som vi f.eks. selv er – biled & lydkvalitet er derfor ikke optimale, men trods alt forståelige.

Foredraget afholdes udelukkende på svensk.

TILMELDINGSPROCEDURE:
Når du har tilmeldt dig, får du en bekræftelsesmail herpå. Nederst i denne mail finder du et link til webinaret. Du logger på via dette link og kommer videre til sitet, hvor webinaret vises.
Skriv din e-mail i det blanke felt og tryk Enter. Herefter er du registreret på sitet og vil modtage et link i din indbakke, som linker dig direkte videre til optagelsen.

DOWNLOAD Præsentationer:
Klik på FILER nederst i venstre hjørne af skærmen, når du har startet webinaret, her kan du downloade de præsentationsfiler som gennemgås.

Hvor

Webinar/ foran din egen pc'er, tablet, smartphone

Fra egen pc/tablet


Hvornår

Lørdag d. 31. december 2016

Kl. 09:00 - 10:30


Pris

Ledig

0 kr.

IDA-medlem

0 kr.

Seniormedlem

0 kr.

Studiemedlem

0 kr.

Ikke IDA-medlem

100 kr.

Tilmeldingsfrist

Fredag d. 30. december 2016

Kl. 23:59


Antal pladser

300


Ledige pladser

270

Arrangementsnr.

318272


Arrangør

IDA Nord