Webinar

Bombemål Berlin - Online Live

Flyfotografen og forfatteren Ole Steen Hansen tager i billeder og fortælling deltagerne med i et Lancaster-bombefly, og beskriver, hvordan et britisk luftangreb foregik.

Webinar foran din egen pc, tablet, smartphone

Torsdag d. 14. oktober 2021

Kl. 18:00 - 20:30

Fra 0 kr.

Flyfotografen og forfatteren Ole Steen Hansen tager i billeder og fortælling deltagerne med i et Lancaster-bombefly, og beskriver, hvordan et britisk luftangreb foregik.

Det er både i de store linier og fra det enkelte besætningsmedlems synsvinkel.
Vi får historien om, hvordan Storbritanien gik i krig med den ambition kun at bombe militære mål, men siden måtte gå over til at brænde civil beboelse ned.

I vinteren 1943 – 44 forventede ledelsen af Royal Airforce Bomber Command at kunne vinde krigen ved at udslette Berlin, således at invationen på D-dag kunne blive overflødig.

Anden halvdel af Ole Steen Hansens foredrag handler om detektivarbejdet med at kortlægge en bestemt Lancasters endeligt.
Om bord var foruden besætningen den norske digter og krigskorrespondent Nordahl Grieg, kendt fra sangen Kringsat af fjender.
Det krævede kontakt med mennesker og arkiver i England, Holland og Tyskland at komme til bunds i sagen.

Ole Steen Hansen er forfatter, fotograf og pilot. Han har skrevet og oversat langt over 100 bøger til både børn og voksne, mange af dem om nyere historie og Anden Verdenskrig.
Han leverer desuden artikler og fotos til tidsskrifter om flyvning i flere lande.

IDA Fly-medlemmer gratis deltagelse. Spar en halvtredser! Du kan som IDA Medlem spare kr. 50 på billetten, ved at tilmelde dig netværket IDA Fly netværket IDA Fly.

Bliv medlem af IDA Fly vær blandt de første der hører om nye arrangementer
Medlemskab af netværket er gratis for medlemmer af IDA, er du ikke medlem, så meld dig ind her inden du tilmelder dig (Husk du skal være logget på ida.dk). Er du ikke medlem af IDA, kan du tilmelde dig IDA Fly som gæstemedlemskab via denne formular, årligt gebyr kr. 500,-. Firmamedlemskab kan tegnes via denne formular.

Alle kan gratis tilmelde sig IDA Fly's nyhedsmail og få info om de sidste nye arrangementer: Tilmeld dig nyhedsmail her.

Tilmeldingsprocedure: Når du har tilmeldt dig, får du en bekræftelsesmail herpå. Nederst i denne mail finder du et link til webinaret.

Du logger på via dette link og kommer videre til sitet, hvor webinaret vises.

Har du problemer med at logge på, er du velkommen til at kontakte os på webinarsupport@ida.dk
Tjek også vores FAQ site hvor du kan få svar på de oftest stillede spørgsmål i forbindelse med webinarer: FAQ om IDA webinarer

Info om personlige oplysninger: Hvis du gerne vil deltage anonymt, anbefaler vi, at du tilmelder dig en browser i stedet for at bruge Zoom-softwareklienten eller appen, og når Zoom beder dig om at angive dit navn, kan du indtaste "Anon" eller et andet pseudonym. Zoom behandler personlige oplysninger i globale datacentre inklusive USA og behandlingen udføres i henhold til EU Kommissionens standardbestemmelser om databeskyttelse. Beskyttelse af personlige oplysninger. For yderligere detaljer henviser vi til Zoom-privatlivspolitikken tilgængelig her: https://zoom.us/privacy

Det er ikke tilladt at dele hverken zoomlinket eller link til video med andre, eller at optage lyd og billeder af webinaret.

Tilmelding: Er du ikke medlem af IDA? For at kunne tilmelde dig, skal du oprette en brugerprofil. Bemærk, ved oprettelse af en brugerprofil får du adgang til IDA's online tjenester - du bliver ikke medlem af IDA.

Vigtig oplysning vedr. persondata på deltagerlister: Dit navn, titel og firma vil optræde på deltagerlisten til dette arrangement. Deltagerlisten er tilgængelig for arrangøren og de øvrige deltagere på selve arrangementet i form af en online deltagerliste. Ved nogle arrangementer udleveres endvidere navneskilt, hvor dit navn, titel og firma fremgår. Hvis du afmelder dig arrangementet, vil dine oplysninger ikke fremgå af deltagerlisten.

Når du er tilmeldt som deltager på dette webinar, vil du også automatisk modtage info om næste webinar indenfor samme fagområde.

Hvor

Webinar foran din egen pc, tablet, smartphone

Deltag via pc, tablet, smartphone


Hvornår

Torsdag d. 14. oktober 2021

Kl. 18:00 - 20:30


Pris

Firmamedlem

0 kr.

Medlem af arrangør

0 kr.

Ikke IDA-medlem

50 kr.

Studerende, ikke medlem af IDA

50 kr.

Ledig

50 kr.

IDA-medlem

50 kr.

Seniormedlem

50 kr.

Studiemedlem

50 kr.

Tilmeldingsfrist

Torsdag d. 14. oktober 2021

Kl. 16:00


Antal pladser

200


Ledige pladser

151

Arrangementsnr.

341255


Arrangør

IDA Fly


Medarrangører

Kurser for studerende