Webinar

BRT busser, fremkommelighed og byudvikling

Lyt med i frokostpausen når Nordjyske Planlæggere inviterer til fagligt webinar om BRT busser og byudvikling.

Webinar foran din egen pc, tablet, smartphone

Tirsdag d. 19. januar 2021

Kl. 12:00 - 13:15

Gratis

BRT (bus rapid transit), er ligesom letbaner er en miljøvenlig mobilitetsløsning designet til det moderne byliv, som udnytter vejnettet mere effektivt og kan være et brik i kampen mod trængsel i byerne. BRT vinder indpas overalt i verden, men endnu mangler vi at få implementeret løsningen i Danmark, Aalborg er godt på vej, her åbner Plusbus etape et i 2023.

BRT står for Bus Rapid Transit og kan bedst beskrives som en slags metro i gadeplan. Internationalt er konceptet anerkendt  til byer med stigende transportbehov og brug for at reducere særligt trængsel. Konceptet har mange af de samme fordele som tog, metro og letbane og kan transportere 300 passagerer pr. enhed - ligesom metro. Men BRT er derudover hurtigere og billigere at anlægge. Og så er løsningen designet til gaden og moderne byrum med klimavenlige og støjsvage transportenheder. BRT kører i egne vejbaner og er derfor også oplagt til førerløs drift. BRT bruges også som et redskab i byudviklingen hvor særligt områderne omkring stationerne får et særligt potentiale som knudepunkt for mobilitet og byudvikling.

Program

·         BRT programmet i hovedstadsområdet, tankerne bag fremkommelighed og byudvikling. V. Simon Baadsgaard Trafikselskabet Movia

·         Plusbus etape 2 i Aalborg  v. Anne Juel Andersen, projektleder på forundersøgelsen for Plusbus etape 2, Aalborg Kommune.

·         Spørgsmål afslutningsvist.


Arrangementet er gratis. 


Tilmeldingsprocedure:
Når du har tilmeldt dig, får du en bekræftelsesmail herpå. Nederst i denne mail finder du et link til webinaret.
Du logger på via dette link og kommer videre til sitet, hvor webinaret vises.

Har du problemer med at logge på, er du velkommen til at kontakte os på webinarsupport@ida.dk
Tjek også vores FAQ site hvor du kan få svar på de oftest stillede spørgsmål i forbindelse med webinarer: FAQ om IDA webinarer

Info om personlige oplysninger: Hvis du gerne vil deltage anonymt, anbefaler vi, at du tilmelder dig en browser i stedet for at bruge Zoom-softwareklienten eller appen, og når Zoom beder dig om at angive dit navn, kan du indtaste "Anon" eller et andet pseudonym. Zoom behandler personlige oplysninger i globale datacentre inklusive USA og behandlingen udføres i henhold til EU Kommissionens standardbestemmelser om databeskyttelse. Beskyttelse af personlige oplysninger. For yderligere detaljer henviser vi til Zoom-privatlivspolitikken tilgængelig her: https://zoom.us/privacy

Arrangør: Nordjyske Planlæggere, IDA Nord

Tilmelding: Er du ikke medlem af IDA? For at kunne tilmelde dig, skal du oprette en brugerprofil. Bemærk, ved oprettelse af en brugerprofil får du adgang til IDA's online tjenester - du bliver ikke medlem af IDA.

Vigtig oplysning vedr. persondata på deltagerlister
Dit navn, titel og firma vil optræde på deltagerlisten til dette arrangement. Deltagerlisten er tilgængelig for arrangøren og de øvrige deltagere på selve arrangementet i form af en fysisk deltagerliste og online deltagerliste. Ved nogle arrangementer udleveres endvidere navneskilt, hvor dit navn, titel og firma fremgår. Hvis du afmelder dig arrangementet, vil dine oplysninger ikke fremgå af deltagerlisten.

Når du er tilmeldt som deltager på dette webinar, vil du også automatisk modtage info om næste webinar indenfor samme fagområde.

Hvor

Webinar foran din egen pc, tablet, smartphone

Linket til webinaret finder du i bekræftelsen


Hvornår

Tirsdag d. 19. januar 2021

Kl. 12:00 - 13:15


Pris

Deltager, ikke medlem af IDA

0 kr.

Studerende, ikke medlem af IDA

0 kr.

Firmamedlem

0 kr.

Medlem af arrangør

0 kr.

Ledig

0 kr.

Medlem

0 kr.

Seniormedlem

0 kr.

Studiemedlem

0 kr.

Tilmeldingsfrist

Mandag d. 18. januar 2021

Kl. 23:59


Antal pladser

500


Ledige pladser

405

Arrangementsnr.

339059


Arrangør

Nordjyske Planlæggere, IDA Nord


Medarrangører

Kurser for studerende