Webinar

Brug din ubevidste intelligens (dine natlige drømme) – og stå stærkt i de forandringer, livet byder dig

Når forandringens vinde blæser, er det let at blive blæst omkuld. Brug din ubevidste intelligens (dine drømme), og bliv stærkere til at håndtere forandringerne.

Webinar foran din egen pc, tablet, smartphone

Tirsdag d. 26. januar 2021

Kl. 19:00 - 21:00

Gratis

Tilmeldingsfrist 26. januar 2021 - kl. 12:00

Er jeg egentlig god nok? Har jeg det, der skal til? Og hvordan kommer fremtiden og i min karriere til at se ud, nu hvor det hele forandrer sig?

Det er spørgsmål, som kan trænge sig på, når virksomheden omorganiserer eller implementerer nye strukturer, processer eller IT-systemer. Det gælder også den aktuelle situation, hvor corona-pandemien influerer kraftigt på dit liv og din hverdag. Hvis vi ikke taler om det i det daglige, så rumsterer det hele under overfladen. Alt sammen noget der er med til at give os en grundlæggende følelse af usikkerhed, som kan smitte af på alle omkring os, og ikke mindst på vores eget humør, selvværd, performance m.m.

Der findes et sted i dig selv, som ved, hvad du er i stand til, hvilket oftest er mere, end du selv tror. Et sted, som ved, at du har utroligt meget at byde på, og som i øvrigt helt grundlæggende kan hjælpe dig til at navigere og samtidig stå stærkt i de forandringer, livet byder dig. I det hele taget fungerer det sted som den bedste livs-GPS, du kan forestille dig. Dette sted er din ubevidste intelligens, udtrykt ved indholdet af dine natlige drømme (og nej, det kræver ikke, at du kan huske dine drømme – det lærer du også, hvordan du gør, hvilket er andet og mere end at skrive dem ned).

Kom med til dette øjenåbnende webinar, hvor du lærer, hvordan du kan tappe ind i din egen ubevidste intelligens og derfor blive grundlæggende mere glad for at være dig og ikke mindst grundlæggende mere rolig indeni.

 

Udbytte:

·   Forstå hvad ubevidst intelligens er

·   Lær at udnytte din egen ubevidste intelligens og se en helt ny verden åbne sig for dig - en verden der giver dig større selvindsigt, højere selvværd og bedre relationer til andre

·   Stå stærkere og mere roligt i det livet byder dig, og find desuden modet til at leve det for dig rigtige liv (9 ud af 10 fortryder på dødslejet, at de ikke havde modet til at leve livet tro mod dem selv)

Oplægsholder Michael Rohde er cand.merc., bachelor i psykologi og forsker i ubevidst intelligens ved Lund Universitet.

Han har haft en længerevarende karriere først i medicinalindustrien (amerikanske Eli Lilly), indtil hans ubevidste intelligens i en natlig drøm lod ham vide, at han var i den for ham helt forkerte karriere. Dette afstedkom et skifte til konsulentbranchen, hvor Michael har undervist i ledelse og projektledelse (kursusvirksomheden Mannaz). De sidste 8 år har Michael været selvstændig og lever i dag af at udbrede budskabet om ubevidst intelligens via foredrag, kurser og forfattervirksomhed. Michael er en stærk formidler – hvilket han af Berlingske Nyhedsmagasin har fået en talentpris for. I 2015 udgav han bogen ”Sådan forstår du dine drømme” på Dansk Psykologisk Forlag, i 2020 bogen ”Når gravide drømmer”.

Video: Dette arrangement optages ikke.

Tilmeldingsprocedure

Når du har tilmeldt dig, får du en bekræftelsesmail herpå. I mailen finder du et link til webinaret. Du logger på via dette link og kommer videre til sitet, hvor webinaret vises.

Har du problemer med at logge på, er du velkommen til at kontakte os på webinarsupport@ida.dk 

Tjek også vores FAQ site hvor du kan få svar på de oftest stillede spørgsmål i forbindelse med webinarer: FAQ om IDA webinarer

Info om personlige oplysninger
Hvis du gerne vil deltage anonymt, anbefaler vi, at du tilmelder dig en browser i stedet for at bruge Zoom-softwareklienten eller appen, og når Zoom beder dig om at angive dit navn, kan du indtaste "Anon" eller et andet pseudonym. Zoom behandler personlige oplysninger i globale datacentre inklusive USA og behandlingen udføres i henhold til EU Kommissionens standardbestemmelser om databeskyttelse. Beskyttelse af personlige oplysninger. For yderligere detaljer henviser vi til Zoom-privatlivspolitikken tilgængelig her: https//zoom.us/privacy.

Arrangør: IDA, Ingeniørforeningen.

Tilmelding
Er du ikke medlem af IDA? For at kunne tilmelde dig, skal du oprette en brugerprofil. Bemærk, ved oprettelse af en brugerprofil får du adgang til IDAs online tjenester - du blive ikke medlem af IDA.

Vigtig oplysning vedrørende persondata på deltagerlister
Dit navn, titel og firma vil optræde på deltagerlisten til dette arrangement. Deltagerlisten er tilgængelig for arrangøren og de øvrige deltagere på selve arrangementet i form af en fysisk deltagerliste og online deltagerliste. Hvis du afmelder dig arrangementet vil dine oplysninger ikke fremgå af deltagerlisten.

Hvor

Webinar foran din egen pc, tablet, smartphone


Hvornår

Tirsdag d. 26. januar 2021

Kl. 19:00 - 21:00


Pris

Deltager, ikke medlem af IDA

0 kr.

Ledig

0 kr.

Medlem

0 kr.

Seniormedlem

0 kr.

Studiemedlem

0 kr.

Tilmeldingsfrist

Tirsdag d. 26. januar 2021

Kl. 12:00


Antal pladser

750


Ledige pladser

42

Arrangementsnr.

338883


Arrangør

IDA


Medarrangører

AVU, IDA Fyn

AVU, IDA Sjælland

KompetenceForum, IDA København

Kompetenceforum, IDA Nord

KompetenceForum, IDA Nordsjælland

Kompetenceforum, IDA Syd

Kompetenceforum, IDA Vestjylland

KompetenceForum, IDA Østjylland