Webinar

Byg dig selv op, før du bygger dit cv!

At søge nyt job kræver overskud. Det kan være en udfordring at gå til jobsamtaler og fremstå selvsikker, hvis man har en opsigelse i rygsækken.

Webinar foran din egen pc, tablet, smartphone

Onsdag d. 03. februar 2021

Kl. 10:00 - 11:15

Gratis

Når IDA-medlemmer ringer til karriererådgiverne og fortæller, at de er blevet sagt op, rådes de ofte til at vente og reflektere lidt, før jobjagten for alvor sættes i gang. Men hvordan gør man det, og hvor længe giver det mening ikke at gøre så meget? 

I dette webinar kan du - helt anonymt - lytte til, hvad andre IDA-medlemmer ringer ind til karriererådgivningen med af oplevelser og problemstillinger, når de er blevet sagt op. Ann og Majbrit, som begge er karriererådgivere, vil give dig inspiration til, hvordan du fysisk, mentalt og socialt kommer i form til jobsøgningen.

Den primære målgruppe er medlemmer, der er opsagte for nyligt hvad enten de er fritstillede eller fortsat er i job. Bemærk, at webinaret ikke handler om, hvordan du søger job. 

Tilmeldingsprocedure:

Når du har tilmeldt dig, får du en bekræftelsesmail herpå. Nederst i denne mail finder du et link til webinaret.
Du logger på via dette link og kommer videre til sitet, hvor webinaret vises.

Har du problemer med at logge på, er du velkommen til at kontakte os på webinarsupport@ida.dk
Tjek også vores FAQ site hvor du kan få svar på de oftest stillede spørgsmål i forbindelse med webinarer: FAQ om IDA webinarer

Info om personlige oplysninger: Hvis du gerne vil deltage anonymt, anbefaler vi, at du tilmelder dig en browser i stedet for at bruge Zoom-softwareklienten eller appen, og når Zoom beder dig om at angive dit navn, kan du indtaste "Anon" eller et andet pseudonym. Zoom behandler personlige oplysninger i globale datacentre inklusive USA og behandlingen udføres i henhold til EU Kommissionens standardbestemmelser om databeskyttelse. Beskyttelse af personlige oplysninger. For yderligere detaljer henviser vi til Zoom-privatlivspolitikken tilgængelig her: https://zoom.us/privacy

Arrangør: IDA, Ingeniørforeningen.

Tilmelding: Er du ikke medlem af IDA? For at kunne tilmelde dig, skal du oprette en brugerprofil. Bemærk, ved oprettelse af en brugerprofil får du adgang til IDA's online tjenester - du bliver ikke medlem af IDA.

Vigtig oplysning vedr. persondata på deltagerlister
Dit navn, titel og firma vil optræde på deltagerlisten til dette arrangement. Deltagerlisten er tilgængelig for arrangøren og de øvrige deltagere på selve arrangementet i form af en fysisk deltagerliste og online deltagerliste. Ved nogle arrangementer udleveres endvidere navneskilt, hvor dit navn, titel og firma fremgår. Hvis du afmelder dig arrangementet, vil dine oplysninger ikke fremgå af deltagerlisten.

Når du er tilmeldt som deltager på dette webinar, vil du også automatisk modtage info om næste webinar indenfor samme fagområde.

Hvor

Webinar foran din egen pc, tablet, smartphone

Deltag via pc, tablet, smartphone


Hvornår

Onsdag d. 03. februar 2021

Kl. 10:00 - 11:15


Pris

Ikke IDA-medlem

0 kr.

Studerende, ikke medlem af IDA

0 kr.

Ledig

0 kr.

IDA-medlem

0 kr.

Seniormedlem

0 kr.

Studiemedlem

0 kr.

Tilmeldingsfrist

Tirsdag d. 02. februar 2021

Kl. 23:59


Antal pladser

200


Ledige pladser

4

Arrangementsnr.

338321


Arrangør

IDA


Medarrangører

AVU, IDA Fyn

AVU, IDA Sjælland

KompetenceForum, IDA København

Kompetenceforum, IDA Nord

KompetenceForum, IDA Nordsjælland

Kompetenceforum, IDA Syd

Kompetenceforum, IDA Vestjylland

KompetenceForum, IDA Østjylland