Webinar

CE-mærkning af maskiner og anlæg

På dette gratis webinar, får du en introduktion til maskindirektivet, en gennemgang af direktivets krav og dets praktiske anvendelse. Du bliver klogere på direktivets regler om CE-mærkning, og hvad du særlig skal være opmærksom på.

Webinar foran din egen pc, tablet, smartphone

Tirsdag d. 03. november 2020

Kl. 09:00 - 11:30

Gratis

Tilmeldingsfrist 02. november 2020 - kl. 23:59

Udstyr der er omfattet af maskindirektivet 2006/42 EF skal CE- mærkes, også når det er til eget brug.

Der skal risikovurderes iht. bilag i maskindirektivet, skrives en betjeningsvejledning og en overensstemmelseserklæring og processen skal dokumenteres i et teknisk dossier sammen med den øvrige dokumentation.

Webinaret giver dig en gennemgang af maskindirektivet og de væsentligste harmoniserede standarder under maskindirektivet ATEX, PED, EMC mv.

Du kan deltage både med og uden forudgående kendskab til maskindirektivet.

Hent den danske version af maskindirektivet her , som du kan få behov for at  gennemse under webinaret. Gem  eventuelt linket, som en favorit i din browser inden starten på webinaret, så det er hurtigt at finde.

Der er indlagt pause undervejs.

Tilmeldingsprocedure:
Når du har tilmeldt dig, får du en bekræftelsesmail herpå. Nederst i denne mail finder du et link til webinaret.
Du logger på via dette link og kommer videre til sitet, hvor webinaret vises.

Har du problemer med at logge på, er du velkommen til at kontakte os på webinarsupport@ida.dk
Tjek også vores FAQ site hvor du kan få svar på de oftest stillede spørgsmål i forbindelse med webinarer: FAQ om IDA webinarer

Info om personlige oplysninger: Hvis du gerne vil deltage anonymt, anbefaler vi, at du tilmelder dig en browser i stedet for at bruge Zoom-softwareklienten eller appen, og når Zoom beder dig om at angive dit navn, kan du indtaste "Anon" eller et andet pseudonym. Zoom behandler personlige oplysninger i globale datacentre inklusive USA og behandlingen udføres i henhold til EU-U.S.A. Beskyttelse af personlige oplysninger. For yderligere detaljer henviser vi til Zoom-privatlivspolitikken tilgængelig her: https://zoom.us/privacy

Arrangør: IDA Mechanical

Tilmelding: Er du ikke medlem af IDA? For at kunne tilmelde dig, skal du oprette en brugerprofil. Bemærk, ved oprettelse af en brugerprofil får du adgang til IDA's online tjenester - du bliver ikke medlem af IDA.

Vigtig oplysning vedr. persondata på deltagerlister
Dit navn, titel og firma vil optræde på deltagerlisten til dette arrangement. Deltagerlisten er tilgængelig for arrangøren og de øvrige deltagere på selve arrangementet i form af en fysisk deltagerliste og online deltagerliste. Ved nogle arrangementer udleveres endvidere navneskilt, hvor dit navn, titel og firma fremgår. Hvis du afmelder dig arrangementet, vil dine oplysninger ikke fremgå af deltagerlisten.

Når du er tilmeldt som deltager på dette webinar, vil du også automatisk modtage info om næste webinar indenfor samme fagområde.

Hvor

Webinar foran din egen pc, tablet, smartphone

Deltag via pc, tablet, smartphone


Hvornår

Tirsdag d. 03. november 2020

Kl. 09:00 - 11:30


Pris

Deltager, ikke medlem af IDA

0 kr.

Studerende, ikke medlem af IDA

0 kr.

Firmamedlem

0 kr.

Medlem af arrangør

0 kr.

Ledig

0 kr.

Medlem

0 kr.

Seniormedlem

0 kr.

Studiemedlem

0 kr.

Tilmeldingsfrist

Mandag d. 02. november 2020

Kl. 23:59


Antal pladser

250


Ledige pladser

14

Arrangementsnr.

338103


Arrangør

IDA Mechanical


Medarrangører

Maskin-, Skibs- og Produktionsteknisk Gruppe, IDA Nord

Maskinteknisk Gruppe, IDA Østjylland