Webinar

Certificering i informationssikkerhed og privatlivsbeskyttelse - ISO/IEC 27001/27701

Mødet henvender sig til ansatte og ledere i organisationer, som arbejder med informationssikkerhed eller persondatabeskyttelse, og som søger viden om krav og fordele ved ISO-certificering på området.

Webinar foran din egen pc, tablet, smartphone

Onsdag d. 25. november 2020

Kl. 17:00 - 19:00

Gratis

Tilmeldingsfrist 25. november 2020 - kl. 00:00

 

Organisationer skal i dag både sikre deres informationer til gavn for forretningen og samtidig overholde en række privacy-krav i forbindelse med behandlingen af persondata. Standarden for informationssikkerhed, ISO/IEC 27001 (som hele den offentlige sektor er underlagt at følge) har nu fået følgeskab af en standard for privatlivsbeskyttelse, ISO/IEC 27701. På mødet fortæller vi om de krav, som skal iagttages for at blive certificeret i ISO/IEC 27001/27701. Samtidig fortæller Danmarks første 27701-certificerede virksomhed, Leave a Mark Consulting, om processen og de fordele, som arbejdet med standarderne giver. Du bliver derfor klogere på:

#Krav ved certificering i ISO/IEC 27001/27701

#Udfordringer i arbejdet med implementering af standarderne

#Fordele ved certificering i informationssikkerhed og privatlivsbeskyttelse

Forudsætninger:
Ingen forudsætninger. Grundlæggende viden om informationssikkerhed og ISO-standarder er en fordel

Oplægsholdere:

Anders Linde, chefkonsulent i Dansk Standard, har +12 års erfaring med anvendelse og implementering af ledelsessystemer. Anders har bl.a. hjulpet Folketinget, Forsvaret, Nordea, Danmarks Domstole og Kbh. Kommune med rådgivning inden for informationssikkerhed, privacy og Business Continuity.

Helle Friborg, CEO, Leave a Mark Consulting Group, har mere end 10 års erfaring med at implementere compliance og har siden 2017 haft fokus på implementering af informationssikkerheds standarderne ISO 27001 og ISO 27701. Helle har hjulpet både SMVer og store organisationer med at modne informationssikkerheden og har stor fokus på værdiskabende implementering af compliance.

------------------------------------------------------------------------------------------

Tilmeldingsprocedure:
Når du har tilmeldt dig, får du en bekræftelsesmail herpå. Nederst i denne mail finder du et link til webinaret.
Du logger på via dette link og kommer videre til sitet, hvor webinaret vises.

Har du problemer med at logge på, er du velkommen til at kontakte os på webinarsupport@ida.dk
Tjek også vores FAQ site hvor du kan få svar på de oftest stillede spørgsmål i forbindelse med webinarer: FAQ om IDA webinarer

Info om personlige oplysninger: Hvis du gerne vil deltage anonymt, anbefaler vi, at du tilmelder dig en browser i stedet for at bruge Zoom-softwareklienten eller appen, og når Zoom beder dig om at angive dit navn, kan du indtaste "Anon" eller et andet pseudonym. Zoom behandler personlige oplysninger i globale datacentre inklusive USA og behandlingen udføres i henhold til EU Kommissionens standardbestemmelser om databeskyttelse. Beskyttelse af personlige oplysninger. For yderligere detaljer henviser vi til Zoom-privatlivspolitikken tilgængelig her: https://zoom.us/privacy

Arrangør:  Muniba Talha og Niels Adler-Nissen IDA IT.

Tilmelding: Er du ikke medlem af IDA? For at kunne tilmelde dig, skal du oprette en brugerprofil. Bemærk, ved oprettelse af en brugerprofil får du adgang til IDA's online tjenester - du bliver ikke medlem af IDA.

Vigtig oplysning vedr. persondata på deltagerlister
Dit navn, titel og firma vil optræde på deltagerlisten til dette arrangement. Deltagerlisten er tilgængelig for arrangøren og de øvrige deltagere på selve arrangementet i form af en fysisk deltagerliste og online deltagerliste. Ved nogle arrangementer udleveres endvidere navneskilt, hvor dit navn, titel og firma fremgår. Hvis du afmelder dig arrangementet, vil dine oplysninger ikke fremgå af deltagerlisten.

Når du er tilmeldt som deltager på dette webinar, vil du også automatisk modtage info om næste webinar indenfor samme fagområde.

Hvor

Webinar foran din egen pc, tablet, smartphone

Deltag via pc, tablet, smartphone


Hvornår

Onsdag d. 25. november 2020

Kl. 17:00 - 19:00


Pris

Deltager, ikke medlem af IDA

0 kr.

Studerende, ikke medlem af IDA

0 kr.

Firmamedlem

0 kr.

Medlem af arrangør

0 kr.

Ledig

0 kr.

Medlem

0 kr.

Seniormedlem

0 kr.

Studiemedlem

0 kr.

Tilmeldingsfrist

Onsdag d. 25. november 2020

Kl. 00:00


Antal pladser

1000


Ledige pladser

946

Arrangementsnr.

338417


Arrangør

IDA IT


Medarrangører

Kurser for studerende