Arrangement

Cirque du Soleil - Corteo i Royal Arena

Cirque du Soleil er i København igen nu med deres Corteo show. Vi har håndplukket forhåbentlig de bedste og i hvert fald sidste pladser på gulvet Blok1. Forinden indtager vi en middag på Restaurant Bark Crowne Plaza.

Royal Arena, København S

Lørdag d. 20. februar 2021

Kl. 17:00 - 23:00

Fra 1.030 kr.

Tilmeldingsfrist 03. december 2020 - kl. 23:55

Alle forestillinger i Royal og Aarhus flyttes pga CORONA. Ny dato lørdag 20. februar 2021.

Forestillingen Corteo

Get carried away with life

The clown Mauro has passed, but his spirit is still with us. Instead of mourning, the funeral cortege celebrates the here and hereafter with laughter and exuberance. Rich, extravagant memories frolic with the senses. The sound of laughter peals around the stage, visions of joyous tumblers and players fascinate the eyes. Regret and melancholy retreat in the face of a cavalcade of lively recollections of a life gloriously lived. A festive parade that entertains; the perfect accolade for an artist whose life was dedicated to revelry and making merry.

Corteo, er en af Cirque du Soleils mest fortryllende forestillinger. Forestillingen er instrueret af Daniele Finzi Pasca og havde oprindeligt premiere i Big Top (telt) i Montreal i 2005. Siden har showet været en kæmpe succes og er set af flere end 9 millioner mennesker i 19 lande verden over.

Corteo, som betyder cortege på italiensk, er en klovns forestilling om en festlig parade. Showet bringer passionen fra skuespillet sammen med kraften og energien fra akrobatikken. Publikum kastes ud i en teaterverden fuld af sjov, komedie og spontanitet i et rum mellem himlen og jorden.

Klovnen forestiller sig sin egen begravelse, som foregår midt i et karneval, imens stille og omsorgsfulde engle ser til. Når man forestiller sig det store i sammenspil med det mindre, det latterlige imod det tragiske og magien ved det perfekte i forhold til charmen ved ufuldkommenhed, så fremhæver showet styrkerne og skrøbeligheden ved klovnen, såvel som hans visdom og venlighed – den menneskelighed som er i os alle. Musikken er lyrisk og legende og bærer Corteo igennem en tidløs fest hvor illusionen driller virkeligheden.

Scenens udformning bringer publikum ind i en teaterverden, som ikke tidligere er set i en Cirque du Soleil forestilling. Teatertæppet er inspireret af Eiffel tårnet og andre tæpper er håndmalet for at skabe den helt rigtige poetiske stemning i Corteo.

Castet består af 51 akrobater, musikere, sangere og skuespillere fra hele verden.

Om Cirque du Soleil
Cirque du Soleil startede med en gruppe af 20 gadeartister i 1984 og er i dag en stor organisation, beliggende i Québec, Canada der leverer kunstnerisk underholdning i høj kvalitet. Cirque du Soleil har 4500 ansatte, hvoraf der er flere end 1400 artister fra mere end 70 forskellige lande.

Cirque du Soleil har optrådt med storslåede forestillinger for flere end 200 millioner tilskuere i
mere end 450 byer i over 60 lande på alle kontinenter. For mere information om Cirque du Soleil, besøg www.cirquedusoleil.com.

Middagen

Forinden forestillingen kl. 20 spiser vi kl. 17 en middag på Restaurant Bark på Hotel Crowne Plaza Copenhagen Towers. Drikkevarer er for egen regning. Der er mulighed for parkering i kælderen under hotellet eller ovre i Fields.

Aktuel Menu for april 2020

Forret: Røget laks fra Hiddenfjord, med marineret agurk, rygeost og rodfrugt chips

Hovedret: Tournedos af okse fra Öksneholm, kartoffelgratin, variationer af blomkål og trøffelglace

Dessert: Chokolademousse-kage fra Original Beans.

Biletter

Billetter deles ud under middagen. Ida Kulturforum v/ Henrik Nielsen (4050 4154 kun for IDA Medlemmer!)

Hvor

Royal Arena

Hannemanns Allé 18-20

2300 København S

Vi starter med at spise på Restaurant Bark Crown Plaza, mulighed for parkering i kælderen.


Hvornår

Lørdag d. 20. februar 2021

Kl. 17:00 - 23:00


Pris

Medlem af arrangør

1.030 kr.

Medlem

1.030 kr.

Seniormedlem

1.030 kr.

Studiemedlem

1.030 kr.

Tilmeldingsfrist

Torsdag d. 03. december 2020

Kl. 23:55


Antal pladser

20


Ledige pladser

0

Tilvalg

Ledsager

1.030 kr.

Arrangementsnr.

333840


Arrangør

KulturForum, IDA København