Webinar

Cleaning og Cleaning Validation ERFA-gruppemøde

IDA LifeScience har oprettet en række SME (Subject Matter Expert) grupper, hvor en af dem handler om rengøring og rengøringsvalidering i farmaceutisk industri.

Webinar foran din egen pc, tablet, smartphone

Torsdag d. 21. januar 2021

Kl. 15:00 - 17:00

Gratis

Dette arrangement er et ERFA-gruppemøde for alle med interesse for cleaning og cleaning validation. Ud fra et oplæg er der mulighed for diskussion og spørgsmål til emnet …… og selvfølgelig også til andre emner. Arbejder du med netop dette emne, er denne SME gruppe helt sikkert noget for dig. 

Du kan blive medlem af IDA LifeScience netværksgruppen ved at tilmelde dig på hjemmesiden.

Oplægget på dagens møde handler om en kommende guideline fra WHO (QAS/20.849/Rev.1/August 2020) hvor specielt et afsnit om ikke-produktberørte overflader vækker særlig interesse.

Hvis du deltager i mødet, vil det være en god ide at have læst draft guideline fra WHO.

Program
15:00-15:10 – Velkommen

15:10-15:20 – Info fra IDA Life Science fra Per Grønlund

15:20-16:15 – Bozena Kæselev fra Xellia præsenterer: WHO Draft Guideline/Working Document for Commenting - QAS/20.849/Rev.1/August 2020 - Points to consider when including Health-Based Exposure Limits (HBELs) in cleaning validation.

især et afsnit om ikke-produktberørte overflader vækker interesse.

16:15-16:30 – Q&A

16:30-16:50 – Løst og fast 

16:50-17:00 – Næste møde(r) og ideer til emner
Pt. er der følgende idéer i kataloget:

  • Tidligere annonceret indlæg ved Mette Bøjer Jensen/Novo Nordisk: Et "position letter" udarbejdet af EFPIA (repræsentanter fra bl.a Pfizer, GSK, Eli Lilly, Merck og NN) som kommentar til EMAs PDE-guideline. Som resultat er der Q&As fra APR 2018 med noget, som hos NN er blevet tolket som krav til undersøgelse af LOD for visuelt ren.
  • Data-integritet
  • Genbrug af silokoneslanger på fyldelinje


Tilmeldingsprocedure:

Når du har tilmeldt dig, får du en bekræftelsesmail herpå. Nederst i denne mail finder du et link til webinaret.
Du logger på via dette link og kommer videre til sitet, hvor webinaret vises.

Har du problemer med at logge på, er du velkommen til at kontakte os på webinarsupport@ida.dk
Tjek også vores FAQ site hvor du kan få svar på de oftest stillede spørgsmål i forbindelse med webinarer: FAQ om IDA webinarer

Info om personlige oplysninger: Hvis du gerne vil deltage anonymt, anbefaler vi, at du tilmelder dig en browser i stedet for at bruge Zoom-softwareklienten eller appen, og når Zoom beder dig om at angive dit navn, kan du indtaste "Anon" eller et andet pseudonym. Zoom behandler personlige oplysninger i globale datacentre inklusive USA og behandlingen udføres i henhold til EU Kommissionens standardbestemmelser om databeskyttelse. Beskyttelse af personlige oplysninger. For yderligere detaljer henviser vi til Zoom-privatlivspolitikken tilgængelig her: https://zoom.us/privacy

Arrangør: IDA, Ingeniørforeningen.

Tilmelding: Er du ikke medlem af IDA? For at kunne tilmelde dig, skal du oprette en brugerprofil. Bemærk, ved oprettelse af en brugerprofil får du adgang til IDA's online tjenester - du bliver ikke medlem af IDA.

Vigtig oplysning vedr. persondata på deltagerlister
Dit navn, titel og firma vil optræde på deltagerlisten til dette arrangement. Deltagerlisten er tilgængelig for arrangøren og de øvrige deltagere på selve arrangementet i form af en fysisk deltagerliste og online deltagerliste. Ved nogle arrangementer udleveres endvidere navneskilt, hvor dit navn, titel og firma fremgår. Hvis du afmelder dig arrangementet, vil dine oplysninger ikke fremgå af deltagerlisten.

Når du er tilmeldt som deltager på dette webinar, vil du også automatisk modtage info om næste webinar indenfor samme fagområde.

Hvor

Webinar foran din egen pc, tablet, smartphone

Deltag via pc, tablet, smartphone


Hvornår

Torsdag d. 21. januar 2021

Kl. 15:00 - 17:00


Pris

Deltager, ikke medlem af IDA

0 kr.

Studerende, ikke medlem af IDA

0 kr.

Firmamedlem

0 kr.

Medlem af arrangør

0 kr.

Ledig

0 kr.

Medlem

0 kr.

Seniormedlem

0 kr.

Studiemedlem

0 kr.

Tilmeldingsfrist

Onsdag d. 20. januar 2021

Kl. 23:59


Antal pladser

100


Ledige pladser

40

Arrangementsnr.

338712


Arrangør

IDA LifeScience


Medarrangører

Kurser for studerende