Arrangement

Commissioning – København

Vi oplever, at der er et stigende behov for færdigheder inden for dette felt i forbindelse med kravsspecifikation, projektering, opførelse, aflevering og drift af byggerier i Danmark.

Tivoli Congress Center, København V

Fra tirsdag d. 21. september 2021. kl. 08:00

Til onsdag d. 27. oktober 2021. kl. 16:00

Fra 23.750 kr.

På dette kursus får du trin-for-trin gennemgang af alle aktiviteter og dokumenter i Commissioning-processen til bygninger. Du får indblik i commissioning aktiviteter i alle byggeriets faser helt fra aftaler og kontrakter med alle interessenter til et år inde i driftsfasen. På kurset vil du deltage i at stille Commissioning-krav, planlægge, granske, teste og dokumentere. Kurset giver dig dermed praktisk kendskab til alle elementerne i Commissioning-processen. Kurset er opbygget i to moduler hver af to dages varighed.

Kursusdeltagere vil opnå:

  • Hvad det indebærer for bæredygtighed og bygningsværdi, at byggeriet gennemgår Commissioning-processen til bygninger i henhold til Dansk Standard DS 3090.
  • Hvorledes du indtræder i rollen som leder eller specialist i Commissioning-processen.
  • Hvad bygherrens fordele og investering indebærer samt bygherrens egen rolle i Commissioning-processen.
  • Hvad driftsherren skal være opmærksom på i bygherrens Commissioning-proces, samt hvad driften selv skal yde for at få varigt udbytte commissioning-processen.
  • Hvad de projekterendes rolle er i Commissioning-processen, hvad der skal tilføjes i deres aftaler for at det lykkes, både for bygherren, for de projekterende selv og alle andre interessenter.
  • Hvad entreprenører og leverandører skal byde ind med som professionelle deltagere i bygherrens Commissioning-proces, hvad der skal stå i deres aftaler for sikre, at bygherren får sine krav opfyldt, og de udførende selv afleverer gnidningsfrit og minimerer garantiudkald.

Underviserne på kurset er erfarne Commissioning-specialister, der giver stribevis af tips og tricks til praktisk gennemførelse af Commissioning-processen.

Fuldt program samt priser ses ved at klikke på Tilmeld.

Vær opmærksom på, at de angivne medlemspriser forudsætter medlemskab af HVAC. Klik på Tilmeld-knappen og bliv sendt videre til Danvaks hjemmeside for tilmelding.

Danvak = VVS/TF + IDA HVAC

Hvor

Tivoli Congress Center

Arni Magnussons Gade 2

1577 København V


Hvornår

Fra tirsdag d. 21. september 2021. kl. 08:00

Til onsdag d. 27. oktober 2021. kl. 16:00


Pris

Medlem af arrangør

23.750 kr.

Ledig

23.750 kr.

IDA-medlem

23.750 kr.

Seniormedlem

23.750 kr.

Studiemedlem

23.750 kr.

Ikke IDA-medlem

28.750 kr.

Studerende, ikke medlem af IDA

28.750 kr.

Tilmeldingsfrist

Mandag d. 20. september 2021

Kl. 23:59


Antal pladser

10


Ledige pladser

10

Arrangementsnr.

340964


Arrangør

IDA HVAC