Arrangement

Content marketing, social kapital og mundtlig kommunikation for projektledere

Målrettet mundtlig kommunikation og content marketing kræver begge, at vi interesserer os for vores modtagere. Social kapital kræver, at vi er opmærksomme, og bevidst forsøger skabe motiverende rammer og værdi for dem, vi kommunikerer med.

IDA, København V.

Mandag d. 02. november 2020

Kl. 17:00 - 19:00

Gratis

Tilmeldingsfrist 30. oktober 2020 - kl. 23:55

Spørgsmål som: "Hvordan møder vi vores modtagere", "Hvad er deres behov?" og "Hvad interesserer de sig for?" er vigtige spørgsmål for at nå vores modtagere.
Content marketing er en strategisk metode inden for markedsføring, der involverer produktion og distribution af modtagerorienteret indhold med det formål at engagere målgrupper med henblik på at skabe rentable kunderelationer. Erfaringen med content marketing er at bruge fortællingen til at skabe meningsfyldt indhold.
Mundtlig kommunikation har mindre fokus på det rentable. Mere centralt for Mundtlig kommunikation er oplevelsen og det følelsesmæssige engagement, vi skaber hos modtageren.

Social kapital er når vi er opmærksomme, og bevidst forsøger skabe motiverende rammer og værdi for dem, vi kommunikerer med og at der genereres et sundt flow og derved grobund for positive handlinger.

Resultater fødes i sunde flow. Ved at opbygge stærke relationer gavnes kvalitet og effektivitet - og samtidig styrkes trivsel og godt arbejdsmiljø ved brugen af de Fire faser 12 Principper. Det er umagen værd.

Du bliver aktivt involveret.

Underviser
Annethia Teresa Lilballe har udviklet metoden Fire Faser 12 Principper. Hun er professionel skuespiller, uddannet i kommunikation, ledelse og entreprenørskab. Se mere på visioncraft.dk

Ved udeblivelse fra arrangementet eller afbud efter afmeldelsesfristen betales et no-show-fee på 250 kr.

 

Skal du med til andre møder/kurser? Læs mere her: IDA Proces' Arrangementskalender

Bliv medlem af IDA Proces netværket og opnå rabat på deltagelse i møder/kurser
Medlemskab af IDA Proces er gratis for IDA medlemmer, tilmeld dig her hvis du ønsker medlemskab (husk du skal være logget på ida.dk), vælg Min Profil → Netværk og Abonnementer. Alle kan tilmelde sig IDA Proces' nyhedsmail gratis, tilmeld dig her hvis du fremover vil modtage IDA Proces' nyhedsmail.

Du kan følge IDA Process på LinkedIn eller melde dig ind i vores Facebook-gruppe.

Vigtig oplysning vedr. persondata på deltagerlister
Dit navn, titel og firma vil optræde på deltagerlisten til dette arrangement. Deltagerlisten er tilgængelig for arrangøren og de øvrige deltagere på selve arrangementet i form af en fysisk deltagerliste og online deltagerliste. Ved nogle arrangementer udleveres endvidere navneskilt, hvor dit navn, titel og firma fremgår. Hvis du afmelder dig arrangementet, vil dine oplysninger ikke fremgå af deltagerlisten.

Hvor

IDA

Kalvebod brygge 31-33,

1780 København V.


Hvornår

Mandag d. 02. november 2020

Kl. 17:00 - 19:00


Pris

Deltager, ikke medlem af IDA

0 kr.

Studerende, ikke medlem af IDA

0 kr.

Firmamedlem

0 kr.

Medlem af arrangør

0 kr.

Ledig

0 kr.

Medlem

0 kr.

Seniormedlem

0 kr.

Studiemedlem

0 kr.

Tilmeldingsfrist

Fredag d. 30. oktober 2020

Kl. 23:55


Antal pladser

20


Ledige pladser

0

Arrangementsnr.

334771


Arrangør

IDA Proces