Webinar

Crime as a Service

Få en præsentation af forretningsmodellen Crime-as-a-Service indenfor cyberkriminalitet. Hvilke CaaS områder er i vækst? Hvordan udføres det? Hvordan og hvem rammer det?

Webinar foran din egen pc, tablet, smartphone

Onsdag d. 10. februar 2021

Kl. 16:00 - 18:00

Gratis

Tilmeldingsfrist 09. februar 2021 - kl. 23:59

I dag er det let at få adgang til værktøjer og programmer, der kan bruges til at begå cyberkriminalitet, bl.a. på the Dark Web. Der er ligefrem udviklet en helt ny forretningsmodel indenfor cyberkriminalitet – Crime-as-a-Service eller CaaS – der de sidste 5-7 år har bredt sig globalt. Markedet er stort, og dem der har produkter til salg har en kraftig vækst i deres forretning. Helt elementært, og som vi kender det fra andre mere traditionelle dele af softwarebranchen, så udvikler og sælger CaaS operatørerne software, der som ’turn-key’ eller ’end-to-end’ løsninger, kan bruges til at udføre cyberattacks af forskellige slags.

Seminaret gennemgår hvilke CaaS områder der er i vækst, hvordan det udføres, hvordan det rammer og hvem der er ofrene. Første halvdel afdækker forretningen bag CaaS, ofrene, bagmændene og den udbredelse fænomenet har globalt, og i den anden del optrævles nogle af de metoder og teknologier der bruges i moderne CaaS Cyberkriminalitet.

Foredragsholder: Karsten Vandrup
Vandrup er uddannet ingeniør fra DTU, og har læst international politik og økonomi på Handelshøjskolen i Helsingfors. Han har gennem én lang karriere været en del af udviklingen af IT og mobil teknologierne, der har gjort mange af seminarets emner mulige. De sidste 6 år har han været lektor i IT Sikkerhed på Zealand, og er en populær foredragsholder, skribent og debattør, med stor viden om IT Sikkerhed, og ikke mindst IT Kriminalitet.


Tilmeldingsprocedure:
Når du har tilmeldt dig, får du en bekræftelsesmail herpå. Nederst i denne mail finder du et link til webinaret.
Du logger på via dette link og kommer videre til sitet, hvor webinaret vises.

Har du problemer med at logge på, er du velkommen til at kontakte os på webinarsupport@ida.dk
Tjek også vores FAQ site hvor du kan få svar på de oftest stillede spørgsmål i forbindelse med webinarer: FAQ om IDA webinarer

Info om personlige oplysninger: Hvis du gerne vil deltage anonymt, anbefaler vi, at du tilmelder dig en browser i stedet for at bruge Zoom-softwareklienten eller appen, og når Zoom beder dig om at angive dit navn, kan du indtaste "Anon" eller et andet pseudonym. Zoom behandler personlige oplysninger i globale datacentre inklusive USA og behandlingen udføres i henhold til EU Kommissionens standardbestemmelser om databeskyttelse. Beskyttelse af personlige oplysninger. For yderligere detaljer henviser vi til Zoom-privatlivspolitikken tilgængelig her: https://zoom.us/privacy

Arrangør: IDA, Ingeniørforeningen.

Tilmelding: Er du ikke medlem af IDA? For at kunne tilmelde dig, skal du oprette en brugerprofil. Bemærk, ved oprettelse af en brugerprofil får du adgang til IDA's online tjenester - du bliver ikke medlem af IDA.

Vigtig oplysning vedr. persondata på deltagerlister
Dit navn, titel og firma vil optræde på deltagerlisten til dette arrangement. Deltagerlisten er tilgængelig for arrangøren og de øvrige deltagere på selve arrangementet i form af en fysisk deltagerliste og online deltagerliste. Ved nogle arrangementer udleveres endvidere navneskilt, hvor dit navn, titel og firma fremgår. Hvis du afmelder dig arrangementet, vil dine oplysninger ikke fremgå af deltagerlisten.

Når du er tilmeldt som deltager på dette webinar, vil du også automatisk modtage info om næste webinar indenfor samme fagområde.

Hvor

Webinar foran din egen pc, tablet, smartphone

Deltag via pc, tablet, smartphone


Hvornår

Onsdag d. 10. februar 2021

Kl. 16:00 - 18:00


Pris

Deltager, ikke medlem af IDA

0 kr.

Studerende, ikke medlem af IDA

0 kr.

Firmamedlem

0 kr.

Medlem af arrangør

0 kr.

Ledig

0 kr.

Medlem

0 kr.

Seniormedlem

0 kr.

Studiemedlem

0 kr.

Tilmeldingsfrist

Tirsdag d. 09. februar 2021

Kl. 23:59


Antal pladser

500


Ledige pladser

364

Arrangementsnr.

338851


Arrangør

IDA IT


Medarrangører

IDA Connect

Kurser for studerende