Arrangement

CRISPR: Gen-vej til et verdensmål eller to

Kom med, når vi udforsker de mange muligheder for anvendelse af genmodificerings teknikken CRISPR, og hvordan det kan påvirke udformningen af vores fremtid, når det kommer til sundhed, fødevarer, sygdomme, FN's verdensmål og meget andet

Create, Aalborg

Torsdag d. 29. oktober 2020

Kl. 18:00 - 21:00

Fra 35 kr.

Tilmeldingsfrist 25. oktober 2020 - kl. 16:00

De første genredigerede babyer blev født i 2018, skabt ved brug af den revolutionerende nye genteknologi CRISPR. Metoden gør det muligt at redigere ikke bare i menneskets arvemasse, men også i planter, dyr og sygdomsfremkaldende mikroorganismer. Mulighederne for nye genetiske sygdomsbehandlinger er uanede, ligesom CRISPR kan bane vejen for udvikling af bæredygtige fødevarer, bekæmpelse af multiresistente bakterier og nye kontroversielle metoder til sygdomsbekæmpelse i den tredje verden.

Tag med på rejse ind i vores fælles genetiske fremtid, når professor ved Aarhus Universitet og medlem af Det Etiske Råd Jacob Giehm Mikkelsen deler sin begejstring og bekymring for den fagre nye verden med teknologier, der tillader præcise genetiske indgreb i dyr og mennesker, rummer utallige nye muligheder som blandt andet udryddelse af malaria, men også stribevis af etiske dilemmaer.

Foredraget vil foregå i 2x40 minutter, i pausen vil der være noget mad og en sodavand, og efter anden halvdel vil der være en spørgerunde med mulighed for at stille Jacob spørgsmål.

Efter Jacob's oplæg vil IDA byde på et stykke kage og mulighed for networking.

Praktisk Information: Har du allergener, eller er der noget mad du ikke kan spise, bedes du kontakte os ved hjælp af nedenstående kontakt-oplysninger, ellers vil der ikke blive taget forbehold for dette under arrangementet.

Du bedes fremvise din billet på Hello Fellow appen når du ankommer til arrangementet.
Hvis du ikke er på Hello Fellow appen, er det ok at fremvise din bekræftelse på tilmelding som du har fået via mail og sms.

Ved spørgsmål mv. kontakt arrangementsansvarlig Casper Borre på Casperborre@hotmail.com eller 22 28 89 24.

Er du forhindret i at deltage i arrangementet, bedes du melde afbud før afmeldingsfristen. I tilfælde af udeblivelse uden afbud opkræves et “no show fee” svarende til 50 kr. for dette arrangement. Afbud kan meldes på www.mit.ida.dk eller i hastetilfælde kan afbud meldes til Hanne Kejser på hhk@ida.dk.

Bliv medlem af Kemi og Bioteknik, IDA Nord
Medlemskab af Kemi og Bioteknik, IDA Nord er gratis for IDA medlemmer, tilmeld dig her hvis du ønsker medlemskab (husk du skal være logget på ida.dk), vælg Min Profil → Netværk og Abonnementer.

Nyhedsmail Kemi og Bioteknik, IDA Nord er gratis for alle!
Tilmeld dig Kemi og Bioteknik, IDA Nord's nyhedsmail, det er gratis for alle.

Vigtig oplysning vedr. persondata på deltagerlister
Dit navn, titel og firma vil optræde på deltagerlisten til dette arrangement. Deltagerlisten er tilgængelig for arrangøren og de øvrige deltagere på selve arrangementet i form af en fysisk deltagerliste og online deltagerliste. Ved nogle arrangementer udleveres endvidere navneskilt, hvor dit navn, titel og firma fremgår. Hvis du afmelder dig arrangementet, vil dine oplysninger ikke fremgå af deltagerlisten.

Hvor

Create

Rendsburggade 14

9000 Aalborg

Aud 3.107


Hvornår

Torsdag d. 29. oktober 2020

Kl. 18:00 - 21:00


Pris

Firmamedlem

35 kr.

Medlem af arrangør

35 kr.

Ledig

35 kr.

Medlem

35 kr.

Seniormedlem

35 kr.

Studiemedlem

35 kr.

Deltager, ikke medlem af IDA

50 kr.

Studerende, ikke medlem af IDA

50 kr.

Tilmeldingsfrist

Søndag d. 25. oktober 2020

Kl. 16:00


Antal pladser

100


Ledige pladser

50

Tilvalg

Ledsager

50 kr.

Arrangementsnr.

335896


Arrangør

Kemi og Bioteknik, IDA Nord


Medarrangører

IDA Verdensmål

Kurser for studerende

Universitetsudvalg, IDA Nord