Arrangement

DanaDynamics - Sydfyns lokaludviklede droner og autonome systemer til søs

Hør den spændende historie om et dansk iværksættereventyr, om den rivende udvikling indenfor droneteknologi og autonome styresystemer til maritim brug, når iværksætterne bag DanaDynamics, Martin Stockholm og Lasse Skriver Møller, fortæller og viser frem.

TECH - Svendborg Erhvervsskole, Svendborg

Onsdag d. 25. november 2020

Kl. 17:00 - 19:00

Fra 0 kr.

Tilmeldingsfrist 20. november 2020 - kl. 23:55

Vi mødes denne eftermiddag til en spændene præsentation af DanaDynamics' arbejde med udvikling og drift af maritime droner, til formål som søopmåling og havmiljøundersøgelser, og ikke mindst udviklingen af avancerede autonome styresystemer. Vi vil høre historien om hvordan en vild idé er blevet til virkelighed gennem hårdt arbejde, opfindsomhed og vedholdenhed. Vi vil desuden høre om hvor virksomheden er på vej hen, og det potentiale som ligger gemt i droner og autonomi til søs. Efterfølgende vil der vil tillige være mulighed for at se nærmere på "Ankerstjernen", som er DanaDynamics' første drone, og Martin og Lasse vil fortælle og svare på spørgsmål

IDA vil ved arrangementet byde på en sandwich, og en forfriskning.

Lidt mere om DanaDynamics fra virksomhedens hjemmeside:

DanaDynamics udvikler autonomi til integrering i eksisterende nautiske systemer og til maritime droner – ASV’er.

Det overordnede formål med at udvikle autonomien er at øge sikkerheden til søs og lette betjening og håndtering af fartøjer. Systemet kan integreres til forskellige niveauer afhængig af fartøjstype, opgave og lovgivning.

DanaDynamics udvikler modulære ASV-platforme (droner) der forener fleksibilitet, grøn teknologi og design. Vi arbejder med to forskellige typer af droner som er udviklet til henholdsvis opmåling i havne og indsamling af miljødata. Det autonome system testes løbende gennem arbejdet med dronerne.

DanaDynamics har egen opmålingsvirksomhed og udbyder forskellige survey-opgaver. Vi leverer serviceydelser indenfor opmåling og miljøovervågning. Med vores autonome droner kan vi levere nøjagtige bundprofiler af havne og søer. Dronerne kan medføre forskellig payload til indsamling af prøver og data.

http://danadynamics.com/

Hvor

TECH - Svendborg Erhvervsskole

Porthusvej 71, bygn. i

5700 Svendborg


Hvornår

Onsdag d. 25. november 2020

Kl. 17:00 - 19:00


Pris

Ledig

0 kr.

Medlem

0 kr.

Seniormedlem

0 kr.

Studiemedlem

0 kr.

Deltager, ikke medlem af IDA

100 kr.

Tilmeldingsfrist

Fredag d. 20. november 2020

Kl. 23:55


Antal pladser

26


Ledige pladser

23

Arrangementsnr.

337675


Arrangør

Sydfyns Afdeling, IDA Fyn