Webinar

Danmark efter Corona ved forbrugerekspert Eva Steensig - online live

Post Corona: Gisningerne versus fakta Hvad sker der med danskerne på den anden side af Corona?

Webinar foran din egen pc, tablet, smartphone

Onsdag d. 14. april 2021

Kl. 19:00 - 21:00

Gratis

Tilmeldingsfrist 14. april 2021 - kl. 18:00

Post Corona: Gisningerne versus fakta

  • Hvad sker der med danskerne på den anden side af Corona?
  • Bliver danskerne mere indelukkede eller mere sociale?
  • Gemmer vi os og vores penge eller vælter vi ud i et forbrugsorgie?
  • Ændrer en krise som Corona-krisen vores adfærd for altid eller ruller vi tilbage i gammel adfærd?

Foredraget er baseret på en omfattende analyse af danskernes adfærdsændringer i krisesituationer og af, hvad der skete med danskernes hverdag under Corona-krisen.

Det er en levende og underholdende beskrivelse af mønstre i adfærdsændringer, både dem som vil fordufte og dem som kommer til at præge vores adfærd i årene fremover både som borgere, medarbejdere, kunder og forbrugere. Eva præsenterer desuden strategiske veje og muligheder affødt af adfærdsændringerne.

Foredraget henvender sig til virksomheder og organisationer med behov for at forstå, hvad det er for en virkelighed de kigger ind i efter Corona-krisen hos deres medarbejdere, borgere og kunder.

Foredragsholder:
Eva Steensig er Danmarks førende forbrugerekspert. Som fast inventar i de danske medier igennem de sidste 20 år, har hun delt ud af sin viden om forbrugeradfærd og forandringer. Hun er kvinden bag begrebet Hidden Disruption, som virkelig har fået virksomheder og organisationer til at interessere sig for ændringer i adfærdsmønstre.

Eva er ligeledes jævnligt booket til internationale opgaver, hvor hun - ligesom i Danmark - bruges til at hjælpe virksomheder og organisationer med at forstå deres kunder og navigere i de forandringer blandt mennesker, som påvirker dem og deres marked.

Tilmeldingsprocedure:
Når du har tilmeldt dig, får du en bekræftelsesmail herpå. Nederst i denne mail finder du et link til webinaret.
Du logger på via dette link og kommer videre til sitet, hvor webinaret vises.

Har du problemer med at logge på, er du velkommen til at kontakte os på webinarsupport@ida.dk
Tjek også vores FAQ site hvor du kan få svar på de oftest stillede spørgsmål i forbindelse med webinarer: FAQ om IDA webinarer

Info om personlige oplysninger: Hvis du gerne vil deltage anonymt, anbefaler vi, at du tilmelder dig en browser i stedet for at bruge Zoom-softwareklienten eller appen, og når Zoom beder dig om at angive dit navn, kan du indtaste "Anon" eller et andet pseudonym. Zoom behandler personlige oplysninger i globale datacentre inklusive USA og behandlingen udføres i henhold til EU Kommissionens standardbestemmelser om databeskyttelse. Beskyttelse af personlige oplysninger. For yderligere detaljer henviser vi til Zoom-privatlivspolitikken tilgængelig her: https://zoom.us/privacy


Tilmelding: Er du ikke medlem af IDA? For at kunne tilmelde dig, skal du oprette en brugerprofil. Bemærk, ved oprettelse af en brugerprofil får du adgang til IDA's online tjenester - du bliver ikke medlem af IDA.

Bliv medlem af Fagteknik, IDA Vest
Medlemskab af Fagteknik, IDA Vest er gratis for IDA medlemmer, tilmeld dig her hvis du ønsker medlemskab (husk du skal være logget på ida.dk), vælg Min Profil → Netværk.

Nyhedsmail Fagteknik, IDA Vest er gratis for alle!
Tilmeld dig Fagteknik, IDA Vest' nyhedsmail, det er gratis for alle.

Vigtig oplysning vedr. persondata på deltagerlister
Dit navn, titel og firma vil optræde på deltagerlisten til dette arrangement. Deltagerlisten er tilgængelig for arrangøren og de øvrige deltagere på selve arrangementet i form af en fysisk deltagerliste og online deltagerliste. Ved nogle arrangementer udleveres endvidere navneskilt, hvor dit navn, titel og firma fremgår. Hvis du afmelder dig arrangementet, vil dine oplysninger ikke fremgå af deltagerlisten.

Når du er tilmeldt som deltager på dette webinar, vil du også automatisk modtage info om næste webinar indenfor samme fagområde.

Hvor

Webinar foran din egen pc, tablet, smartphone

Deltag via pc, tablet, smartphone


Hvornår

Onsdag d. 14. april 2021

Kl. 19:00 - 21:00


Pris

Deltager, ikke medlem af IDA

0 kr.

Studerende, ikke medlem af IDA

0 kr.

Firmamedlem

0 kr.

Medlem af arrangør

0 kr.

Ledig

0 kr.

Medlem

0 kr.

Seniormedlem

0 kr.

Studiemedlem

0 kr.

Tilmeldingsfrist

Onsdag d. 14. april 2021

Kl. 18:00


Antal pladser

200


Ledige pladser

180

Arrangementsnr.

338268


Arrangør

Fagteknik, IDA Vestjylland


Medarrangører

Kurser for studerende