Webinar

Dansk Flygtningehjælp - Verdens 3. bedste NGO i Corona-tider

Hør Dansk Flygtningehjælps Generalsekretær Charlotte Slente fortælle om baggrunden for at DRC er udnævnt til verdens bedste NGO og DRC’s oplevelser, udfordringer med og håndtering af COVID-19 internationalt.

Webinar foran din egen pc, tablet, smartphone

Torsdag d. 26. november 2020

Kl. 18:00 - 19:30

Gratis

Tilmeldingsfrist 26. november 2020 - kl. 13:59

Dansk Flygtningehjælp (DRC) er Danmarks største internationale humanitære organisation. De arbejder på baggrund af humanitære principper og menneskerettigheder med alle aspekter af flygtningesagen, med det overordnede mål; at beskytte mennesker på flugt og at skabe varige løsninger. DRC omsætter for over 3 milliarder kroner om året. De har over 7.000 medarbejdere og er til stede i 40 lande verden rundt.

I 2020 blev Dansk Flygtningehjælp kåret til verdens 3. bedste NGO i NGO Advisor’s årlige Top500. Det er dermed 6 år i træk at DRC er med i top 5.Hør Dansk Flygtningehjælps Generalsekretær Charlotte Slente fortælle om baggrunden for at DRC er udnævnt til den 3. bedste NGO i verden.

Pandemien har ramt hele verden. Når man har et hovedkontor i Danmark, men er til stede i over 40 lande verden rundt, hvordan forholder man sig så til Covid-19? Covid-19 skal også håndteres og forebygges på bedste vis i flygtningelejre hvor folk bor tæt og hygiejne kan være en udfordring.

Der vil være mulighed for at stille spørgsmål undervejs.

Tilmeldingsprocedure:
Når du har tilmeldt dig, får du en bekræftelsesmail herpå. Nederst i denne mail finder du et link til webinaret.
Du logger på via dette link og kommer videre til sitet, hvor webinaret vises.

Har du problemer med at logge på, er du velkommen til at kontakte os på webinarsupport@ida.dk
Tjek også vores FAQ site hvor du kan få svar på de oftest stillede spørgsmål i forbindelse med webinarer: FAQ om IDA webinarer

Info om personlige oplysninger: Hvis du gerne vil deltage anonymt, anbefaler vi, at du tilmelder dig en browser i stedet for at bruge Zoom-softwareklienten eller appen, og når Zoom beder dig om at angive dit navn, kan du indtaste "Anon" eller et andet pseudonym. Zoom behandler personlige oplysninger i globale datacentre inklusive USA og behandlingen udføres i henhold til EU Kommissionens standardbestemmelser om databeskyttelse. Beskyttelse af personlige oplysninger. For yderligere detaljer henviser vi til Zoom-privatlivspolitikken tilgængelig her: https://zoom.us/privacy

Tilmelding: Er du ikke medlem af IDA? For at kunne tilmelde dig, skal du oprette en brugerprofil. Bemærk, ved oprettelse af en brugerprofil får du adgang til IDA's online tjenester - du bliver ikke medlem af IDA.

Vigtig oplysning vedr. persondata på deltagerlister
Dit navn, titel og firma vil optræde på deltagerlisten til dette arrangement. Deltagerlisten er tilgængelig for arrangøren og de øvrige deltagere på selve arrangementet i form af en fysisk deltagerliste og online deltagerliste. Ved nogle arrangementer udleveres endvidere navneskilt, hvor dit navn, titel og firma fremgår. Hvis du afmelder dig arrangementet, vil dine oplysninger ikke fremgå af deltagerlisten.

Når du er tilmeldt som deltager på dette webinar, vil du også automatisk modtage info om næste webinar indenfor samme fagområde.

Hvor

Webinar foran din egen pc, tablet, smartphone

Deltag via pc, tablet, smartphone


Hvornår

Torsdag d. 26. november 2020

Kl. 18:00 - 19:30


Pris

Deltager, ikke medlem af IDA

0 kr.

Studerende, ikke medlem af IDA

0 kr.

Firmamedlem

0 kr.

Medlem af arrangør

0 kr.

Ledig

0 kr.

Medlem

0 kr.

Seniormedlem

0 kr.

Studiemedlem

0 kr.

Tilmeldingsfrist

Torsdag d. 26. november 2020

Kl. 13:59


Antal pladser

1000


Ledige pladser

968

Arrangementsnr.

338528


Arrangør

IDA Global Development


Medarrangører

IDA Young Professionals

KulturForum, IDA København

Kurser for studerende

Kvindeudvalg, IDA Østjylland

ManifiQue, IDA Sjælland