Arrangement

Dansk Sensorik Selskab: Kvalitetssikring af produkter og paneler i sensoriklaboratorier

I den sensoriske analyseverden står kvalitetssikring som hjørnestenen for pålidelighed og tillid. Kvalitetssikring garanterer ikke kun resultaternes nøjagtighed, men øger også troværdigheden af laboratoriets resultater.

Tilmeldingsfrist: 16. april 2025 kl. 23.59

Lactosan

Torsdag den 24. april 2025

kl. 09.30 - 16.00

0,00 kr.

Dansk

Find flere praktiske informationer nederst på siden.

Men det er ikke altid lige til at kvalitetssikre produkter og paneler, slet ikke hvis der er en naturlig variation fra batch til batch. 

Bemærk, dette er et møde for folk som arbejder med sensorik, men IDA har fået reserveret fem pladser. Tilmelding sker direkte til bhah@food.ku.dk –angiv venligst at du er IDA medlem, og hvad din erfaring er med sensorik. Der er begrænset antal pladser, så du vil få besked om du er blevet tildelt en plads.

Program

Kl. 09:30-10:00 Ankomst, kaffe og te 

Kl. 10:00-10:10 Velkommen og seneste nyt fra D2S samt E3S
Kort intro til deltagerne ved D2S bestyrelse

Kl. 10:10-10:45 Sensorik hos værten
Faciliteter, paneler, bedømmelser ved Amalie og Inger, Lactosan

Kl. 10:45-11:00 Pause 

Kl. 11:00-12:30 Oplæg om kvalitetssikring af produkter og paneler ved en række af forskellige sensoriklaboratorier i DK (Marlene S. Grønbeck, Teknologisk Institut; Mathilde Karlsskov, International Flavor & Fragrances; Pia Ingholt Hedelund, Fertin Pharma; Michelle Hvidtfeldt, Royal Unibrew; Ronnie Rohde, Novonesis).

Kl. 12:30-13:15 Netværksfrokost 

Kl. 13:15-15:15 Workshop omkring kvalitetssikring ved Amalie og Inger, Lactosan

Kl. 15:15-15:30 Afrunding og tak for dig

Forslag til emner til kommende D2S Seminarer ved D2S bestyrelse

Kl. 15:30-16:00 Rundvisning i sensorikfaciliteter ved Amalie og Inger, Lactosan 

For at kunne planlægge med frokost osv., vil vi bede dig kontakte Bodil på bhah@food.ku.dk for at registrere dig senest onsdag den 16. april 2025 kl 16:00. Bemærk dette er dagen før Skærtorsdag, så hvis du holder Påskeferie, kan det være en ide at notere tilmelding senest 11. april i kalenderen. Der kan maksimalt være 25 deltagere, så skynd dig at melde dig til. Lactosan afholder udgiften til kaffe/te samt frokost.


Med mange venlige hilsner

D2S bestyrelsen (Grethe, Barbara, Susanne, Bodil og Ronni)



Priser

Firmamedlem

0 kr.

Ledigt IDA-medlem

0 kr.

Medlem

0 kr.

Medlem af arrangør

0 kr.

Seniormedlem

0 kr.

Studiemedlem

0 kr.

Tilvalg

Ledsager til IDA medlem

0 kr.

Praktiske Informationer

Hvor

Lactosan

Hvornår

Torsdag den 24. april 2025
kl. 09.30 - 16.00

Tilmeldingsfrist

Onsdag den 16. april 2025 kl. 23.59

Afmeldingsfrist

Onsdag den 16. april 2025 kl. 23.59

Arrangementssprog

Dansk

Antal tilmeldte

24

Arrangør

IDA Levnedsmiddelselskabet

Medarrangør

IDA Levnedsmiddelselskabet

Arrangementsnr.

360190