Arrangement

Datapræsentation med Excel og PowerPoint - København

Seminaret henvender sig til dig, som via Excel og/eller PowerPoint skal fremlægge og præsentere projekter, budgetter eller andre rapporter fra Excel inden for økonomi, salg, marketing, logistik, produktion og lign. områder.

IDA Conference, København V

Tirsdag d. 25. maj 2021

Kl. 17:00 - 21:30

225 kr.

Tilmeldingsfrist 23. maj 2021 - kl. 23:59

På seminaret bliver du introduceret til værktøjer i Excel og PowerPoint, som kan gøre dine fremlæggelser langt mere elegante. Du lærer at kombinere resultater fra Excel med præsentationer i PowerPoint. Målet er at skabe kæder imellem Excel og PowerPoint, så dine præsentationer altid er opdaterede med de nyeste data i Excel. Derudover vil du lære at behandle, udtrække og beregne resultater i Excel ved hjælp af Autofilter, Tabelfunktioner og Pivottabeller og -diagrammer.

Agenda:

I Excel

 • Tips og tricks til budgetter
 • Autofilter og Tabelfunktion
 • Avanceret filter
 • Diagrammer
 • Pivottabeller og -diagrammer
I PowerPoint
 • Dispositionsvisning
 • Konverter punkter til Smartarts
 • Kæde til Excel data
 • Diasovergange
 • Animationer
 • Brug af handlingsknapper

Forudsætninger:
Vi forudsætter, at du kender grundfunktionerne i PowerPoint, såsom oprettelse af præsentationer, og noget erfaring med Excel (Formatering, Funktionsformler (de mest grundlæggende), Sortering og Filtrering af data), men vil gerne have inspiration til, hvordan du kan fremlægge Excel data på en mere elegant måde, også via PowerPoint. 

NB
Seminaret henvender sig til PC brugere med PowerPoint og Excel i versionerne 2019, 2016 og 2013 
samt Microsoft 365 (tidligere kaldet Office 365). Medbring din bærbare PC med Microsoft Office i en af de nævnte versioner installeret, samt en forlængerledning. Der vil blive undervist i den danske version af Officepakken, men du kan godt deltage med en UK version. Seminaret henvender sig til Windows PC brugere - IKKE Mac.

E-mail:
Husk at oplyse din e-mail i forbindelse med tilmeldingen. Din mailadresse vil blive udleveret til Jelgren Consult, som kun vil bruge den, såfremt der skal sendes undervisningsmateriale til dig.

Forplejning:
Der vil blive serveret isvand, frugt, sandwich, bl. vand, kaffe/te og kage

Underviser:
Seminaret afholdes af Jelgren Consult.

Har du spørgsmål om kursets indhold:
Lone Jelgren, Jelgren Consult
lj@jelgrenconsult.dk eller tlf. 22 24 00 75

Alle øvrige spørgsmål rettes til:
Annette Terp Andersen, IDA
ata@ida.dk eller tlf. 33 18 47 65

Videregivelse af personoplysninger til Jelgren Consult
Deltagerlisten til dette arrangement bliver videregivet til Jelgren Consult, da det er nødvendigt for afvikling af arrangementet. Deltagerlisten indeholder dit navn, titel, firma og e-mailadresse, hvis det er oplyst ved tilmeldingen. Oplysningerne anvendes alene ved dette arrangement. Hvis du afmelder dig arrangementet, vil oplysningerne ikke blive videregivet.

God corona-adfærd til IDAs arrangementer 

IDA følger naturligvis myndighedernes anvisninger ved afholdelse af fysiske møder og arrangementer. Du skal til gengæld fremvise et gyldigt coronapas, og vi beder dig være opmærksom på, at andre deltagere kan være mere udsatte end dig eller have en anden opfattelse af smitterisiko. 

Her kan du læse opdaterede råd og anvisninger

Hvor

IDA Conference

Kalvebod Brygge 31-33

1780 København V


Hvornår

Tirsdag d. 25. maj 2021

Kl. 17:00 - 21:30


Pris

Ikke IDA-medlem

225 kr.

Ledig

225 kr.

IDA-medlem

225 kr.

Tilmeldingsfrist

Søndag d. 23. maj 2021

Kl. 23:59


Antal pladser

20


Ledige pladser

12

Arrangementsnr.

337065


Arrangør

IEF-Fonden