Arrangement

Den danske virksomhed Chr. Hansen A/S

Den danske virksomhed Chr. Hansen A/S har siden 1874 udviklet ingredienser til fødevarer. Kurt Jacobsen fortæller hele historien fra Chr. Hansens første forsøg med at fremstille en osteløbe til nutidens bioteknologiske Chr. Hansen A/S.

IDA Mødecenter, København V

Mandag d. 03. maj 2021

Kl. 16:30 - 18:30

Gratis

Hver dag propper op mod en halv milliard mennesker et eller andet i munden, som den danske virksomhed Chr. Hansen A/S har fremstillet eller medvirket til at fremstille. Produkterne er imidlertid usynligt for forbrugeren. Virksomheden har siden 1874 udviklet ingredienser til fødevarer, og allerede i 1878 etablerede den en fabrik i USA. Det startede med osteløbe, da det lykkedes firmaets stifter og ejer de første mange år, apotekeren Chr. Hansen at udvikle en stabil og ensartet, fabriks-fremstillet osteløbe. Det var bioscience, før ordet blev opfundet, og siden fulgte farvestoffer og andre ingredienser, og i dag er firmaet globalt ledende inden for sit område.

Det har imidlertid ikke været fremgang alene. Efter 1945 blev firmaet gentagne gange udfordret på sit kerneprodukt af microløbe og senere genløbe, og de næste 60 år blev det ”op ad bakke”. Modvilje overfor ny teknologi, familieforhold, skiftende ejerskabsformer og jævnlige udrensninger i ledelsen hæmmede udviklingen, indtil firmaet i 2005 blev købt af den franske kapitalfond PAI. Derefter er det kun gået en vej, og det er fremad.

I sit foredrag fortæller Kurt Jacobsen hele historien fra Chr. Hansens første forsøg med at fremstille en osteløbe til nutidens bioteknologiske Chr. Hansen A/S.

v/ professor Kurt Jacobsen, CBS

Du behøver ikke være IDA medlem for at deltage i arrangementet. Tryk på tilmelding og opret dig, så er du tilmeldt arrangementet.

_____________________________________________________


GÅ IKKE GLIP AF NOGET

Tilmeld dig vores nyhedsmail. Så går du ikke glip af alle de spændende kurser, konferencer, gå hjem-møder og virksomhedsbesøg, vi afholder hvert år.

TILMELD DIG HER

Du kan sagtens modtage nyhedsmailen, selvom du ikke er IDA medlem - det er åbent for alle.

Hvor

IDA Mødecenter

Kalvebod Brygge 31 - 33

1780 København V

Se mødetavlen


Hvornår

Mandag d. 03. maj 2021

Kl. 16:30 - 18:30


Pris

Ikke IDA-medlem

0 kr.

Studerende, ikke medlem af IDA

0 kr.

Firmamedlem

0 kr.

Medlem af arrangør

0 kr.

IDA-medlem

0 kr.

Seniormedlem

0 kr.

Studiemedlem

0 kr.

Tilmeldingsfrist

Onsdag d. 28. april 2021

Kl. 23:55


Antal pladser

45


Ledige pladser

0

Tilvalg

Ledsager

0 kr.

Arrangementsnr.

338656