Webinar

Den danske virksomhed Chr. Hansen A/S

Den danske virksomhed Chr. Hansen A/S har siden 1874 udviklet ingredienser til fødevarer. Kurt Jacobsen fortæller hele historien fra Chr. Hansens første forsøg med at fremstille en osteløbe til nutidens bioteknologiske Chr. Hansen A/S.

Webinar foran din egen pc, tablet, smartphone

Mandag d. 03. maj 2021

Kl. 16:30 - 18:30

Gratis

Tilmeldingsfrist 02. maj 2021 - kl. 23:59

Hver dag propper op mod en halv milliard mennesker et eller andet i munden, som den danske virksomhed Chr. Hansen A/S har fremstillet eller medvirket til at fremstille. Produkterne er imidlertid usynligt for forbrugeren. Virksomheden har siden 1874 udviklet ingredienser til fødevarer, og allerede i 1878 etablerede den en fabrik i USA. Det startede med osteløbe, da det lykkedes firmaets stifter og ejer de første mange år, apotekeren Chr. Hansen at udvikle en stabil og ensartet, fabriks-fremstillet osteløbe. Det var bioscience, før ordet blev opfundet, og siden fulgte farvestoffer og andre ingredienser, og i dag er firmaet globalt ledende inden for sit område.

Det har imidlertid ikke været fremgang alene. Efter 1945 blev firmaet gentagne gange udfordret på sit kerneprodukt af microløbe og senere genløbe, og de næste 60 år blev det ”op ad bakke”. Modvilje overfor ny teknologi, familieforhold, skiftende ejerskabsformer og jævnlige udrensninger i ledelsen hæmmede udviklingen, indtil firmaet i 2005 blev købt af den franske kapitalfond PAI. Derefter er det kun gået en vej, og det er fremad.

I sit foredrag fortæller Kurt Jacobsen hele historien fra Chr. Hansens første forsøg med at fremstille en osteløbe til nutidens bioteknologiske Chr. Hansen A/S.

v/ professor Kurt Jacobsen, CBS


Tilmeldingsprocedure:
Når du har tilmeldt dig, får du en bekræftelsesmail herpå. Nederst i denne mail finder du et link til webinaret.
Du logger på via dette link og kommer videre til sitet, hvor webinaret vises.

Har du problemer med at logge på, er du velkommen til at kontakte os på webinarsupport@ida.dk
Tjek også vores FAQ site hvor du kan få svar på de oftest stillede spørgsmål i forbindelse med webinarer: FAQ om IDA webinarer

Info om personlige oplysninger: Hvis du gerne vil deltage anonymt, anbefaler vi, at du tilmelder dig en browser i stedet for at bruge Zoom-softwareklienten eller appen, og når Zoom beder dig om at angive dit navn, kan du indtaste "Anon" eller et andet pseudonym. Zoom behandler personlige oplysninger i globale datacentre inklusive USA og behandlingen udføres i henhold til EU Kommissionens standardbestemmelser om databeskyttelse. Beskyttelse af personlige oplysninger. For yderligere detaljer henviser vi til Zoom-privatlivspolitikken tilgængelig her: https://zoom.us/privacy

Arrangør: IDA, Historisk Teknologi, HITEK.

Tilmelding: Er du ikke medlem af IDA? For at kunne tilmelde dig, skal du oprette en brugerprofil. Bemærk, ved oprettelse af en brugerprofil får du adgang til IDA's online tjenester - du bliver ikke medlem af IDA.

Vigtig oplysning vedr. persondata på deltagerlister
Dit navn, titel og firma vil optræde på deltagerlisten til dette arrangement. Deltagerlisten er tilgængelig for arrangøren og de øvrige deltagere på selve arrangementet i form af en fysisk deltagerliste og online deltagerliste. Ved nogle arrangementer udleveres endvidere navneskilt, hvor dit navn, titel og firma fremgår. Hvis du afmelder dig arrangementet, vil dine oplysninger ikke fremgå af deltagerlisten.

Når du er tilmeldt som deltager på dette webinar, vil du også automatisk modtage info om næste webinar indenfor samme fagområde.

Hvor

Webinar foran din egen pc, tablet, smartphone

Deltag via pc, tablet, smartphone


Hvornår

Mandag d. 03. maj 2021

Kl. 16:30 - 18:30


Pris

Deltager, ikke medlem af IDA

0 kr.

Studerende, ikke medlem af IDA

0 kr.

Firmamedlem

0 kr.

Medlem af arrangør

0 kr.

Ledig

0 kr.

Medlem

0 kr.

Seniormedlem

0 kr.

Studiemedlem

0 kr.

Tilmeldingsfrist

Søndag d. 02. maj 2021

Kl. 23:59


Antal pladser

500


Ledige pladser

470

Arrangementsnr.

338731


Arrangør

IDA - Historisk Teknologi, HITEK


Medarrangører

Kurser for studerende