Webinar

Den nye strategi for bæredygtigt byggeri

Regeringen vil inden udgangen af 2020 præsenterer et oplæg til en samlet strategi for bæredygtigt byggeri. Niels Bruus Varming, Chefkonsulent fra TBST præsenterer strategien, hvorefter der er mulighed for debat om strategien ved at I stiller spørgsmål

Webinar foran din egen pc, tablet, smartphone

Mandag d. 18. januar 2021

Kl. 15:00 - 16:00

Gratis

Strategien har til formål at fremme den bæredygtige udvikling i byggeriet og den vil fokusere på emner inden for både de klimamæssige og de sociale samt de økonomiske områder.

På dette webinar vil Niels Bruus Varming, Chefkonsulent hos Trafik-, Bygge- og Byggestyrelsen præsentere strategien, hvorefter der er mulighed for debat om strategien. 

Moderator fra IDA Byg er: Kurt Emil Eriksen, der vil samle spørgsmålene og stille dem videre.

Regeringen er kommet med en strategiplan for udvikling af byggeriet i fremtiden, som skal sikre Dansk byggeri i form af erhvervets udvikling og konkurrenceevne i en fremtid med stigende international konkurrence og nye globale udfordringer.

Planen hviler på ”Vejen til et styrket byggeri i Danmark", der indeholder konkrete initiativer, der skal fremme effektivitet, vækst, produktivitet og bæredygtighed, samt et sundt og sikkert arbejdsmiljø i byggeriet. Så byggeriet bliver af høj kvalitet og værdi for brugerne og det globale marked, og at priserne for danske byggerier er internationalt konkurrencedygtige.

____
 

Tilmeldingsprocedure:
Når du har tilmeldt dig, får du en bekræftelsesmail herpå. Nederst i denne mail finder du et link til webinaret.
Du logger på via dette link og kommer videre til sitet, hvor webinaret vises.

Har du problemer med at logge på, er du velkommen til at kontakte os på webinarsupport@ida.dk
Tjek også vores FAQ site hvor du kan få svar på de oftest stillede spørgsmål i forbindelse med webinarer: FAQ om IDA webinarer

Info om personlige oplysninger: Hvis du gerne vil deltage anonymt, anbefaler vi, at du tilmelder dig en browser i stedet for at bruge Zoom-softwareklienten eller appen, og når Zoom beder dig om at angive dit navn, kan du indtaste "Anon" eller et andet pseudonym. Zoom behandler personlige oplysninger i globale datacentre inklusive USA og behandlingen udføres i henhold til EU Kommissionens standardbestemmelser om databeskyttelse. Beskyttelse af personlige oplysninger. For yderligere detaljer henviser vi til Zoom-privatlivspolitikken tilgængelig her: https://zoom.us/privacy

Arrangør: IDA Byg.

Tilmelding: Er du ikke medlem af IDA? For at kunne tilmelde dig, skal du oprette en brugerprofil. Bemærk, ved oprettelse af en brugerprofil får du adgang til IDA's online tjenester - du bliver ikke medlem af IDA.

Vigtig oplysning vedr. persondata på deltagerlister
Dit navn, titel og firma vil optræde på deltagerlisten til dette arrangement. Deltagerlisten er tilgængelig for arrangøren og de øvrige deltagere på selve arrangementet i form af en fysisk deltagerliste og online deltagerliste. Ved nogle arrangementer udleveres endvidere navneskilt, hvor dit navn, titel og firma fremgår. Hvis du afmelder dig arrangementet, vil dine oplysninger ikke fremgå af deltagerlisten.

Når du er tilmeldt som deltager på dette webinar, vil du også automatisk modtage info om næste webinar indenfor samme fagområde.

Hvor

Webinar foran din egen pc, tablet, smartphone

Deltag via pc, tablet, smartphone


Hvornår

Mandag d. 18. januar 2021

Kl. 15:00 - 16:00


Pris

Deltager, ikke medlem af IDA

0 kr.

Studerende, ikke medlem af IDA

0 kr.

Firmamedlem

0 kr.

Medlem af arrangør

0 kr.

Ledig

0 kr.

Medlem

0 kr.

Seniormedlem

0 kr.

Studiemedlem

0 kr.

Tilmeldingsfrist

Mandag d. 18. januar 2021

Kl. 00:00


Antal pladser

500


Ledige pladser

193

Arrangementsnr.

338699


Arrangør

IDA Byg


Medarrangører

BYG Sjælland, IDA Sjælland

IDA Verdensmål

Kurser for studerende