Arrangement

Der kan være guld for enden af agil projektledelse – er du klar?

Er du klar til den digitale transformation? Hvordan går det, og hvad er status i virksomhederne? De fleste virksomheder har taget agil projektledelse til sig i en eller anden form. På dette Gå-hjem møde vil vi se på, hvordan det går i praksis.

Devoteam Consulting, København Ø

Torsdag d. 23. september 2021

Kl. 16:00 - 18:00

Fra 0 kr.

5 pladser tilbage

Hvordan bruges fx de agile roller, og hvordan fungerer agil styring i sammenhæng med styregrupper og klassisk økonomiopfølgning? 

De fleste virksomheder har taget agil projektledelse i en eller anden form til sig. Både i den lille skala i Scrum teams og i stor skala, som skaleret Agile, fx ved hjælp af det udbredte SAFe rammeværk, hvor det agile er skaleret til program- og porteføljeniveau. Her er DevOps og ”continous deployment” centrale områder. 

I det agile univers har man fyret projektlederen og taget en række andre roller i brug. Hvad er konsekvensen af det? Og hvordan får man det til at fungere? 

Man bruger ”produkt” orientering i stedet for ”projekt” orientering som en anden måde at styre udviklingsindsatsen med fokus på kundeværdi og produkter i stedet for den klassiske projektstyring. Hvordan fungerer det, og hvordan får man skabt dette skift i mind-set? 

I praksis ser man, at de fleste virksomheder arbejder med blandede agile og klassiske styringsparadigmer for på denne måde at facilitere udviklingen, øge release tempoet og komme tættere på brugerne. Men virksomhederne er ikke lige så villige til at slippe kontrollen, når vi taler funding, styring og prioritering. Hvordan fungerer det i praksis? 

May-Britt kommer rundt om disse og andre spørgsmål og vil inddrage relevante cases. 

Oplægsholder: May-Britt Højgaard er Civilingeniør fra DTU og har som partner i Devoteam fokus på agil projekt- og programledelse og herunder på, hvordan virksomheder udvikler agile mind-set og integrerer agil og klassisk projektledelse. 

Arrangør: Niels Adler-Nissen og May-Britt Højgaard, IDA IT 

Gratis for medlemmer af IDA IT og DANSK IT

Parkering hos DevoTeam: Der er gode parkeringsmuligheder i gården, indkørsel fra Jagtvej.

Forplejning på mødet: Kaffe og te ved start, og sodavand og frugt i pausen.

Hvor

Devoteam Consulting

Lyngbyvej 2

2100 København Ø

Parkering i gården, indkørsel fra Jagtvej


Hvornår

Torsdag d. 23. september 2021

Kl. 16:00 - 18:00


Pris

Studerende, ikke medlem af IDA

0 kr.

Firmamedlem

0 kr.

Medlem af arrangør

0 kr.

Ledig

0 kr.

IDA-medlem

0 kr.

Seniormedlem

0 kr.

Studiemedlem

0 kr.

Ikke IDA-medlem

250 kr.

Tilmeldingsfrist

Onsdag d. 22. september 2021

Kl. 23:59


Antal pladser

60


Ledige pladser

5

Arrangementsnr.

338870


Arrangør

IDA IT


Medarrangører

Kurser for studerende