Arrangement

Det Digitale Etikkompas - hvordan udvikler vi etisk teknologi?

Hvordan får vi teknologi til at spille bedre sammen med mennesker? Og hvordan undgår vi, at digitale teknologier gør mere skade end gavn?

IDA Conference, København V

Mandag d. 22. november 2021

Kl. 16:00 - 18:00

Fra 0 kr.

Tilmeldingsfrist 21. november 2021 - kl. 23:59

Hvordan får vi teknologi til at spille bedre sammen med mennesker? Og hvordan undgår vi, at digitale teknologier gør mere skade end gavn? De spørgsmål stiller Peter Svarre i dette oplæg om Det Digitale Etikkompas, som er et redskab, der hjælper virksomheder med at agere etisk, når de udvikler digitale produkter og løsninger. 

Peter Svarre har udviklet Det Digitale Etikkompas i samarbejde med Dansk Design Center og redskabet kan frit anvendes af virksomheder såvel som konsulentvirksomheder. 
https://ddc.dk/tools/det-digitale-etikkompas-vaerktojskasse/

Som bruger af Det Digitale Etikkompas deltager Lars Maaløe, der stiller spørgsmålene: Hvor sikker er Corti’s AI? Og hvorfor er usikkerhed vigtig for Corti’s patient-centrerede udvikling? Hvilke overvejelser gør vi os, og hvordan bruger vi etik, når vi udvikler algoritmer, der har direkte indflydelse på liv og død? 

Foredragsholder: Peter Svarre
Peter Svarre har arbejdet mere end 20 år med digital kommunikation, strategi og produktudvikling. Derudover er han forfatter og medforfatter til en række bøger om den digitale verden - heriblandt bogen Hvad skal vi med mennesker?, som handler om kunstig intelligens, og de udfordringer som teknologien skaber for menneskers verden.

Foredragsholder: Lars Maaløe
Lars Maaløe er medstifter og CTO for AI medtech virksomheden Corti og er desuden udnævnt som adjungeret lektor ved DTU. Maaløe er uddannet PhD fra DTU Compute med afhandlingen ”Deep Generative Models for Semi-Supervised Machine Learning”. Hans primære ekspertiseområde er at bruge dybe neurale netværk til at forstå meget komplekse datakilder såsom lyd og billeder.

Arrangører: Maria Molke Rediin & Nerma Adilovic, IDA IT

Forplejning på mødet: Kaffe og te ved start, og sodavand og frugt i pausen. 


Gratis for medlemmer af IDA IT og DANSK IT

Hvor

IDA Conference

Kalvebod Brygge 31-33

1780 København V


Hvornår

Mandag d. 22. november 2021

Kl. 16:00 - 18:00


Pris

Studerende, ikke medlem af IDA

0 kr.

Firmamedlem

0 kr.

Medlem af arrangør

0 kr.

Ledig

0 kr.

IDA-medlem

0 kr.

Seniormedlem

0 kr.

Studiemedlem

0 kr.

Ikke IDA-medlem

250 kr.

Tilmeldingsfrist

Søndag d. 21. november 2021

Kl. 23:59


Antal pladser

40


Ledige pladser

25

Arrangementsnr.

340890


Arrangør

IDA IT