Webinar

Det Lykkedes Alligevel - Et dansk akustikfirmas historie

Ulrik Danneskiold-Samsøe, vil fortælle om, hvordan ideen skabtes og udviklede sig til at blive et af verdens førende rådgivende ingeniørfirmaer inden for akustik, støj og vibrationer i mekaniske konstruktioner, herunder især skibe.

Webinar foran din egen pc, tablet, smartphone

Mandag d. 07. december 2020

Kl. 16:30 - 18:30

Gratis

Ødegaard & Danneskiold-Samsøe A/S blev startet i 1980 af John Ødegaard og Ulrik Danneskiold-Samsøe, der som maskiningeniører lærte hinanden at kende i perioden 1972-1975, hvor de delte kontor på DTU. 

I mere end 25 år betjente firmaet kunder fra hele verden inden for marine-, jernbane- og olie/gas industrien, samt – i mindre grad - byggeri og industri. I 2005 blev virksomheden købt af Lloyds Register. På det tidspunkt havde den en eksportandel af salget på 85% og cirka 65 medarbejdere. Der blev også udviklet en nicheservice først i støjovervågning, og efterfølgende også i støjrensning af seismiske signaler. Denne service blev udviklet i søsterselskabet Ødegaard A/S, der i 2006 blev købt af Schlumberger Inc. Ødegaard havde på købstidspunktet cirka 35 medarbejdere.

Ulrik Danneskiold-Samsøe vil komme ind på de gode forudsætninger i Danmark. Nemlig en stor søfartsindustri, et enestående samarbejde med DTU, en god opbakning fra leverandører som Brüel & Kjær, en støjlovgivning hvor Danmark lå i front, og et tillidsfuldt samarbejde med kundebranchernes andre aktører.

Projektet – som fra starten af kolleger var dømt til fiasko – lykkedes alligevel. Deraf titlen ”Det Lykkedes Alligevel” på bogen om virksomheden, som planlægges at udkomme kort tid inden webinaret i IDA Maritim.


Tilmeldingsprocedure:
Når du har tilmeldt dig, får du en bekræftelsesmail herpå. Nederst i denne mail finder du et link til webinaret.
Du logger på via dette link og kommer videre til sitet, hvor webinaret vises.

Har du problemer med at logge på, er du velkommen til at kontakte os på webinarsupport@ida.dk
Tjek også vores FAQ site hvor du kan få svar på de oftest stillede spørgsmål i forbindelse med webinarer: FAQ om IDA webinarer

Info om personlige oplysninger: Hvis du gerne vil deltage anonymt, anbefaler vi, at du tilmelder dig en browser i stedet for at bruge Zoom-softwareklienten eller appen, og når Zoom beder dig om at angive dit navn, kan du indtaste "Anon" eller et andet pseudonym. Zoom behandler personlige oplysninger i globale datacentre inklusive USA og behandlingen udføres i henhold til EU Kommissionens standardbestemmelser om databeskyttelse. Beskyttelse af personlige oplysninger. For yderligere detaljer henviser vi til Zoom-privatlivspolitikken tilgængelig her: https://zoom.us/privacy

Arrangør: IDA Maritim i samarbejde med 

Tilmelding: Er du ikke medlem af IDA? For at kunne tilmelde dig, skal du oprette en brugerprofil. Bemærk, ved oprettelse af en brugerprofil får du adgang til IDA's online tjenester - du bliver ikke medlem af IDA.

Vigtig oplysning vedr. persondata på deltagerlister
Dit navn, titel og firma vil optræde på deltagerlisten til dette arrangement. Deltagerlisten er tilgængelig for arrangøren og de øvrige deltagere på selve arrangementet i form af en fysisk deltagerliste og online deltagerliste. Ved nogle arrangementer udleveres endvidere navneskilt, hvor dit navn, titel og firma fremgår. Hvis du afmelder dig arrangementet, vil dine oplysninger ikke fremgå af deltagerlisten.

Når du er tilmeldt som deltager på dette webinar, vil du også automatisk modtage info om næste webinar indenfor samme fagområde.

Hvor

Webinar foran din egen pc, tablet, smartphone

Deltag via pc, tablet, smartphone


Hvornår

Mandag d. 07. december 2020

Kl. 16:30 - 18:30


Pris

Ikke IDA-medlem

0 kr.

Studerende, ikke medlem af IDA

0 kr.

Firmamedlem

0 kr.

Medlem af arrangør

0 kr.

Ledig

0 kr.

IDA-medlem

0 kr.

Seniormedlem

0 kr.

Studiemedlem

0 kr.

Tilmeldingsfrist

Søndag d. 06. december 2020

Kl. 23:59


Antal pladser

1000


Ledige pladser

942

Arrangementsnr.

338411


Arrangør

IDA Maritim


Medarrangører

IDA Rail

Kurser for studerende