Arrangement

Disco Tango i Royal Stage (Hillerød)

Fem af de artister der har haft fingrene dybt begravet i Dansk Melodi Grand Prix, tager dig med på en fantastisk rejse igennem de legendariske øjeblikke. Alle kan ligeledes synge med på de store internationale vindersange som selvfølgelig ikke er glemt

Royal Stage (tidl. FrederiksborgCentret), Hillerød

Tirsdag d. 10. november 2020

Kl. 19:30 - 22:00

Fra 325 kr.

Tilmeldingsfrist 31. oktober 2020 - kl. 23:55

Kan du huske da alle danskere samledes om fjernsynet EN bestemt aften om året – og der var landgangsbrød, rejecocktails og kulørte drinks i Bodum cocktailglassene? Eller da vi sad helt ude på kanten af stolene og hujede hver gang Brødrene Olsen fik ”douze point”?

Så er Disco Tango showet for dig. Fem af de artister der har haft fingrene dybt begravet i Dansk Melodi Grand Prix, tager dig med på en fantastisk rejse igennem de legendariske øjeblikke.
Alle kan ligeledes synge med på de store internationale vindersange som selvfølgelig ikke er glemt.

Med musik og gode historier bliver publikum ført gennem 50 års grand prix historie.

Og holdet kunne ikke være bedre sammensat – fælles for dem alle er at de er fuldstændig VILDE med Grand Prix og har været med til at skabe de minder som dukker op, når vi taler Dansk Melodi Grand Prix.

Anette Heick, Silas Holst , Lonnie Devantier , Bryan Rice og Gry sørger for den ultimative Grand Prix oplevelse og det hele bliver på ypperste vis bundet musikalsk sammen af selveste Henrik Krogsgaard og hans fantastiske orkester.

Alt i alt er der lagt op til en aften, hvor man både kan nyde den fantastiske musik og få gode historier med i købet… Hvad skete der med Lonnies store røde Telefon fra Hallo Hallo…? Har Gry stadig den blågrønne kjole fra Kloden Drejer… ? og hvad med Anettes stewardesseuniform fra 2007 og Copenhagen Airport.. ?

Tag med på en rejse med fantastiske Melodi Grand Prix øjeblikke , når Disco Tango rammer alle de store koncertsteder rundt i Danmark.

Pladser på række 2 (Rotpunkt tribune midt)

Kontaktperson : Marie Louise Esbech - tlf 28432426

Hvor

Royal Stage (tidl. FrederiksborgCentret)

Milnersvej 39

3400 Hillerød

Vi mødes udenfor Royal Stage inden forestillingen kl 19:30


Hvornår

Tirsdag d. 10. november 2020

Kl. 19:30 - 22:00


Pris

Ledig

325 kr.

Medlem

325 kr.

Seniormedlem

325 kr.

Studiemedlem

325 kr.

Tilmeldingsfrist

Lørdag d. 31. oktober 2020

Kl. 23:55


Antal pladser

20


Ledige pladser

12

Tilvalg

Ledsager

420 kr.

Arrangementsnr.

335172


Arrangør

Ungeudvalg, IDA Nordsjælland