Webinar

Diversitet og inklusion i STEM

Diversitet og Inklusion er tidens store buzzord, men hvad betyder diversitet og inklusion egentlig, og hvordan arbejder man konkret med det både på organisations- og individniveau?

Online

Tirsdag d. 30. juni 2020

Kl. 16:00 - 17:00

Gratis

 

BeskrivelseLink kopieret

I dette webinar vil vi kaste lys over diversitet og inklusion fra en praktisk vinkel, og blive klogere på, hvordan man arbejder med at skabe inkluderende miljøer både på arbejdspladser og i samfundet generelt. 


Helene Aaggard, CEO og partner i Diversity Factor er taler på dagens webinar. Diversity Factor er et konsulenthus, der gennem læring, rådgivning og foredrag har fokus på at hjælpe virksomheder og organisationer med at skabe inkluderende arbejdspladser, hvor diversitet trives til gavn for både medarbejdere, virksomhedens bundlinje og samfundet generelt. Diversity Factor blev stiftet i 2019 af Helene Aagaard og Rasmus Frost. Helene Aagaard, er uddannet fra CBS i 2008 og har brugt 10 år i corporate (Ørsted og A.P. Møller - Mærsk), hvor hun som leder har arbejdet med strategi, kommunikation, CSR og organisationsudvikling. Siden 2018 har hun har arbejdet med diversitet og inklusion gennem diversitetsdata-platformen GoGetty og Diversity Factor.

Hvis du er interesseret i at diskutere, hvordan vi kan skabe mere diversitet og inklusion i STEM, så meld dig til. Vi har plads til spørgsmål og håber at deltagerne har lyst til at bidrage med perspektiver og spørgsmål til diskussionen. 

Arrangementet er det første i en række af IDAs 'Diversity in Tech & Science - Smashing Stereotypes' arrangementer, som vil gøre op med forestillingen om, hvem der hører til i de tekniske og naturvidenskabelige fag, og hvem teknologien er til for. 

 

Praktisk InfoLink kopieret

Hvor

Online


Hvornår

Tirsdag d. 30. juni 2020

Kl. 16:00 - 17:00


Pris

Deltager, ikke medlem af IDA

0 kr.

Studerende, ikke medlem af IDA

0 kr.

Ledig

0 kr.

Medlem

0 kr.

Studiemedlem

0 kr.

Tilmeldingsfrist

Mandag d. 29. juni 2020

Kl. 23:59


Antal pladser

50


Ledige pladser

35

Arrangementsnr.

336863


Arrangør

IDA Design og Innovation


Medarrangører

IDA Verdensmål
 

Sådan deltager duLink kopieret

Når du har tilmeldt dig, får du en bekræftelsesmail herpå. Nederst i denne mail finder du et link til webinaret. Du logger på via dette link og kommer videre til sitet, hvor webinaret vises.
Skriv din e-mail i det blanke felt og tryk Enter. Herefter er du registreret på sitet og vil modtage et link i din indbakke, som linker dig direkte videre til optagelsen.

Download præsentationer
Klik på Filer nederst i venstre hjørne af skærmen, når du har startet webinaret, her kan du downloade de præsentationsfiler som gennemgås.