Arrangement

Driving IT-talks: Kan en digital sparringspartner hjælpe et team til bedre samarbejde?

Du kender conversational interfaces fra chatbots. Vær med til at drøfte hvilke muligheder og udfordringer, der er forbundet med conversational interfaces i udviklingen af digitale sparringspartnere.

IDA Conference, København V

Torsdag d. 28. januar 2021

Kl. 17:00 - 19:00

Fra 0 kr.

Tilmeldingsfrist 27. januar 2021 - kl. 23:59

Du kender conversational interfaces fra chatbots. Chatbots, der skal hjælpe dig med flybilletter, telefoni eller forsikring. 


På denne workshop fortæller Mads Bab om teknologiens muligheder i et helt andet regi. Nemlig som hjælp til ledelse. Hør om de praktiske erfaringer med at bruge teknologien i udvikling af en digital sparringspartner, der hjælper teams med at forbedre deres samarbejde. Mads deler erfaringerne fra et forskningsprojekt, der drives sammen med Statens Institut for Folkesundhed og som er finansieret med knap 4 mio. af Velliv foreningen.


I workshoppen tages du med bag ”kulissen” og involveres i nogle af de designmæssige dilemmaer, som Mads og teamet af designere, er stødt på.


Vær med til at drøfte hvilke muligheder og udfordringer, der er forbundet med conversational interfaces og natural language understanding i udviklingen af digitale sparringspartnere.


Bio: Mads Bab har 20 års erfaring som rådgiver inden for forandringsledelse, mental sundhed og adfærdsdesign. Han er i dag Managing Director i Humanai og designer kunstig intelligente sparringspartnere, der understøtter organisationer og styrker de processer, der ofte forsømmes på grund af manglende tid eller økonomi.


En Driving iT talk.


Arrangør: Peter Falk, IDA IT

Gratis for medlemmer af IDA IT og DANSK IT

Hvor

IDA Conference

Kalvebod Brygge 31-33

1780 København V


Hvornår

Torsdag d. 28. januar 2021

Kl. 17:00 - 19:00


Pris

Studerende, ikke medlem af IDA

0 kr.

Firmamedlem

0 kr.

Medlem af arrangør

0 kr.

Ledig

0 kr.

Medlem

0 kr.

Seniormedlem

0 kr.

Studiemedlem

0 kr.

Deltager, ikke medlem af IDA

250 kr.

Tilmeldingsfrist

Onsdag d. 27. januar 2021

Kl. 23:59


Antal pladser

40


Ledige pladser

37

Arrangementsnr.

338489


Arrangør

IDA IT