Arrangement

Egenomsorg - pas godt på dig selv!

Kom med til dette arrangement og få en grundig indføring i at forstå egne vilkår, og hvad du selv har indflydelse på og kontrol over – både privat og arbejdsmæssigt.

Fællesdomicilet, Odense C

Mandag d. 07. september 2020

Kl. 17:00 - 20:00

Fra 100 kr.

Tilmeldingsfrist 20. august 2020 - kl. 23:59

 

BeskrivelseLink kopieret

Som deltager vil du få en grundig indføring i at forstå egne vilkår, og hvad du selv har indflydelse på og kontrol over – både privat og arbejdsmæssigt. 

Derudover vil du få indsigt i, hvordan hjernen fungerer i forhold til tre systemer: Trussel, drive/motivation og beroligelse.

Du vil få en forståelse for, hvorfor det er vigtigt at planlægge tid til omsorg for dig selv. Hjernen er ofte på overarbejde, og hvis vi ikke giver plads til at berolige den (og dermed os selv), er der stor risiko for at opleve overbelastning i form af stress.

Med udgangspunkt i begrebet self compassion får du forståelse for, hvad der skal til for at leve et liv med nænsomhed og omsorg for dig selv - trods de livsvilkår og den modgang, som du måtte støde på i dit liv.

Du får håndgribelige og brugbare redskaber, som du kan bruge i hverdagen til at være mere omsorgsfuld over for dig selv - både på arbejde og i privatlivet. Det vil få betydning for din tilstedeværelse i alle livets forhold. Du får en forståelse for, hvad det betyder at være mindre selvkritisk og behandle dig selv som din egen bedste ven.

Vel mødt til forskningsbaseret viden serveret med bid, humor, indlevelse og stor entusiasme.

Oplægget henvender sig til dig, der gerne vil blive bedre til at passe på dig selv – både arbejdsmæssigt og privat. Måske er det særligt henvendt til mennesker, som oplever en følelse af at skulle løbe ekstra stærkt og have mangel på overskud i hverdagen - og til dig, som er ramt af eller befinder sig på kanten af stress.

Oplægsholder: Anne-Mette Sohn Jensen, Cand. pæd. i pædagogisk psykologi.

Der vil være en spisepause undervejs med et let måltid.
 

Praktisk InfoLink kopieret

Hvor

Fællesdomicilet

Englandsgade 25

5000 Odense C

Konferencen


Hvornår

Mandag d. 07. september 2020

Kl. 17:00 - 20:00


Pris

Ledig

100 kr.

Medlem

100 kr.

Seniormedlem

100 kr.

Studiemedlem

100 kr.

Tilmeldingsfrist

Torsdag d. 20. august 2020

Kl. 23:59


Antal pladser

24


Ledige pladser

13

Tilvalg

Ledsager

150 kr.

Arrangementsnr.

336650


Arrangør

AVU, IDA Fyn