Arrangement

Eks-mænd - en road comedy på alle tænkelige afveje

Eks-mænd er en humoristisk fortælling om to mænds rejse gennem Europa. De to har absolut intet til fælles... på nær: Rygproblemer, manglende stedsans, en eks-kone og en tætpakket midtvejskrise i bagagen Vi starter med en 2 retters menu på Cafe Grønnegade

Næstved Teater / Grønnegades Kaserne Kulturcenter, Næstved

Onsdag d. 24. februar 2021

Kl. 18:00 - 22:20

Fra 400 kr.

En glohed lufthavn i Nordspanien. Kø ved security, du har tømmermænd, flyet er aflyst, og nu render du ind i en irriterende, selvfed og stortalende blærerøv. Kan det overhovedet blive værre?
Ja! ... for det var ham, der løb med din kone!
Eks-mænd er en humoristisk fortælling om to mænds rejse gennem Europa på slidte dæk og halvtom tank. De to har absolut intet til fælles... på nær: Rygproblemer, manglende stedsans, en eks-kone og en tætpakket midtvejskrise i bagagen. Med deres helt særlige humoristiske timing og figurtegning fortsætter Niels Ellegaard og Henrik Lykkegaard deres succesfulde parløb på Folketeatret. Denne gang i en nyskrevet road comedy om afveje og omveje, sandheder og løgne.

Kunne du lide Livet – hvor svært ka’ det være? så glæd dig til Eks-mænd – sku’ vi se at komme videre?  
Niels Ellegaard og Henrik Lykkegaard har i mange år arbejdet sammen i Cirkusrevyen, men på Folketeatret dyrker de to nu et parløb i teatersammenhæng.  

Vase/Fuglsang hører til Danmarks mest benyttede forfattere af revytekster. Til Folketeatret har de tidligere bearbejdet både Sommer i Tyrol (samarbejde med Odense Teater) og Mød mig på Cassiopeia og skrevet Livet – hvor svært ka’ det være?

Læs mere på www.folketeatret.dk

Vi mødes på Cafe Grønnegade, Grønnegade 10, 4700 Næstved kl.18:00.

Hvor

Næstved Teater / Grønnegades Kaserne Kulturcenter

Kvægtorvet/ Grønnegade 10

4700 Næstved


Hvornår

Onsdag d. 24. februar 2021

Kl. 18:00 - 22:20


Pris

Ledig

400 kr.

IDA-medlem

400 kr.

Seniormedlem

400 kr.

Studiemedlem

400 kr.

Tilmeldingsfrist

Søndag d. 21. februar 2021

Kl. 23:55


Antal pladser

20


Ledige pladser

0

Tilvalg

Ledsager

450 kr.

Arrangementsnr.

338025